×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

!Karas

!Karas is de zuidelijkste, de grootste, maar ook de dunst bevolkte regio van Namibië. Het gebied grenst aan Zuid-Afrika, en is daardoor voor toeristen over het algemeen gemakkelijk in te passen in een rondreis. Keetmanshoop fungeert als economisch centrum van de regio, gelegen aan de hoofdweg B1 (van Kaapstad naar Windhoek) en met een eigen vliegveld. De belangrijkste bezienswaardigheden in de !Karas zijn de Fish River Canyon - na de Grand Canyon de grootste Canyon ter Wereld - en het Duits koloniale stadje Luderitz, met z’n bizarre Ghosttown Kolmanskop.

De !Karas regio heeft een groot tekort aan water. Het dorre landschap biedt slechts op bepaalde plaatsen mogelijkheden aan kleinschalige landbouw, zoals schapen- en geitenhouderijen. Door de bouw van de Naute Dam en dammen in de Oranje Rivier is er ook akkerbouw (vooral groente) en fruitteelt ontstaan in de riviervalleien. De Oranjerivier vormt in het zuiden gedeeltelijk de natuurlijke grens met Zuid-Afrika.

Lüderitz heeft een kleine haven, die werkgelegenheid biedt aan kleinschalige visserij en scheepsbouw. In het Sperrgebiet - het kustgebied tussen Luderitz en Oranjemund - is een florerende diamant-wingebied. Verder worden er mineralen, zoals zink, gewonnen in de mijnen bij Rosh Pinah.

Naast de grote attracties zijn er ook minder bekende plekken die interesant zijn voor toeristen, zoals de Hotwater Springs bij Ai-Ais, de warmwaterbronnen in Warmbad, het Kokerboombos in de buurt van Keetmanshoop en de Brukaros Mountain (een voormalige vulkaan) in de buurt van Berseba. Ook zijn er verscheidene wildboerderijen waar u op safari kunt gaan.

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.