×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Kulala Wilderness Reserve

Het Kulala Wilderness Reserve is een 40.000 hectare privépark gelegen in de Namib Desert, grenzend aan de Sossusvlei. Op het reserve zijn vier lodges gevestigd van Wilderness Safaris, een organisatie met lodges op meestal prachtige plaatsen door zuidelijk Afrika.

Het Kulala Wilderness Reserve ligt 20 kilometer van de Sesriem, de toegang tot de Sossusvlei. Het Reserve bestaat sinds 1999 toen Wilderness Safaris de farm Sossusvlei heeft opgekocht en de voormalige geitenfarm langzaam veranderde in een natuurreservaat met eigen wild. Inmiddels lopen er weer gemsbokken, springbokken en ander wild evenals aardwolven en vossen. Sinds 2010 zijn er tevens cheetahs op het reservaat uitgezet. Indien u in één van de lodges verblijft, kunt u een gamedrive maken over het reservaat.

Kulala heeft als grote pluspunt dat ze een eigen toegang heeft tot de Sossusvlei. Als u een excursie boekt vanuit de lodge om met een 4x4 naar de Sossusvlei te gaan, zal er van deze ingang gebruik gemaakt worden. Kulala hoeft zich daarbij niet aan de Sesriem openingstijden te houden. Als selfdrive mag u van deze ingang geen gebruik maken, maar moet u via Sesriem rijden.

Kulala Wilderness Reserve heeft vier lodges en twee toegangspoorten. De toegang bij Sossusvlei Wilderness Camp & Kulala Wilderness Camp ligt op het kruispunt van de C19 en de D854. De toegang tot Kulala Desert Lodge & Little Kulala ligt aan de C27.
 

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.