A Little Sossus Lodge

A Little Sossus Lodge2017-06-21T06:29:50+01:00

Rustieke accommodatie, gebouwd met natuursteen.

Ligging
A Little Sossus Lodge ligt ca. 30 km ten zuidoosten van Sesriem, bij het kruispunt van de C19 en de D854, ca. 30 min. rijden van de entree van de Sossusvlei. De lodge ligt in een uitgestrekte vlakte en wordt omgeven door bergen.

Lodge
De liefdevol gerestaureerde oude boerderij heeft een schaduwrijk terras en eethoek, lounge met tv, telefoon en internetaansluiting, zwembad. In de eigen wijnbar kunt u genieten van wijn en sigaren. Optionele activiteiten: excursies naar Sossusvlei, zonsondergang tochten op de boerderij, romantisch diner in de woestijn.

Accommodatie
20 bungalows van ca. 40-60 m² met eigen badkamer, ventilator, muskietennet en een kluisje. Er zijn 4 familiekamers met 4 slaapplaatsen.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan