Namib Desert Lodge

Namib Desert Lodge2017-06-21T06:29:49+01:00

Unieke ligging in de Namib Desert, tussen open grasvlaktes met versteende oeroude duinen en kameeldoornbomen. Onderdeel van de Gondwana Collection.

Ligging
Direct aan de voet van de versteende duinen van de Namib, aan de C19 op 60 km ten noorden van Sesriem en ca. 30 km ten zuiden van Solitaire. Windhoek ligt op ca. 290 km afstand.

Lodge
Het hoofdgebouw en de bungalows liggen verspreid over het terrein. Er is een restaurant en een bar met terras en uitzicht op de versteende duinen. Tussen de palmen vindt u 2 zwembaden en een verlichte waterdrinkplaats die vaak door oryx antilopen en springbokken wordt bezocht. Optionele activiteiten: rit per terreinwagen rond zonsondergang door het Gondwana Namib Park, excursies naar de Sossusvlei en verschillende wandelingen in de omgeving.

Accommodatie
65 gezellige kamers (ca. 25 m²), in warme kleuren met eigen badkamer, een klein terras, koffie/theefaciliteiten, muskietennet, kluisje, haardroger en airconditioning. Sommige kamers hebben 4 kamers en zijn op die manier geschikt voor gezinnen.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Opmerking
3=2 (geldig: 01.01.15-31.12.15).

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan