Sossus Dune Lodge

Sossus Dune Lodge2017-06-21T06:29:49+01:00

Beleef de indrukwekkende sterrenhemel van zeer dichtbij in de Sossusvlei. Onderdeel van de Namibia Wildlife Resorts.

Ligging
Sossus Dune Lodge is de enige exclusieve lodge direct in het Namib-Naukluft NP, zodat u de Sossusvlei voor zonsopkomst kunt bereiken.

Nationale restcamps:
Bij het hoofdgebouw zijn te vinden: een restaurant, lounge, bar en een groot panoramaterras, alsook een klein zwembad. Optionele activiteiten: begeleide wandelingen naar Sesriem Canyon, panorama- en woestijnritten, ritten bij zonsondergang naar de Sossusvlei, Namib by Night met sterren kijken.

Accommodatie
De 23 rietgedekte, grote, in natuurlijke kleuren gedecoreerde, houten chalets zijn met een looppad verbonden. Alle met eigen badkamer, minibar, koffie/theefaciliteiten, ventilator, terras met tafel en stoelen en uitzicht op het spectaculaire roodgele duinenlandschap van het Namib-Naukluft NP. 2 honeymoon suites hebben een eigen sala.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan