Tiras Mountains

Tiras Mountains2017-06-21T06:48:14+01:00

Ten zuidwesten van Helmeringhausen – tussen de C13 en de D707 en aan de ondergrens van het Namib Desert – ligt het Tiras Mountains Conservancy.

Het indrukwekkende gebied bestaat uit een massief van donker graniet welke grenst aan een grote open vlakte. Het bergmassief wordt nog maar weinig door toeristen bezocht.

Vier lokale boeren (Gunsbewys, Tiras, Landsberg en Koiimasis) hebben zich verenigd om dit 125000 ha (125 km2) grote natuurgebied te beschermen en op kleine schaal toegankelijk te maken voor toeristen.

Omdat er in dit natuurpark vier vegetatiezones samenkomen, zult u er een schat aan dieren en planten vinden. Het gebied biedt een echte “back to nature” ervaring, welke voornamelijk bestaat uit wandelingen die vanuit de boerderijen georganiseerd worden. Naast de mooie landschappen ziet u dieren, vogels, kokerbomen en succulenten. Ook zijn er in dit gebied rotstekeningen van de San te vinden. Een bezoek waard als u echt weg wilt zijn va de bewoonde wereld. Overnachting mogelijkheden bestaan uit eenvoudige chalets of kamperen.

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan