Ranch Koiimasis

Ranch Koiimasis2017-06-21T06:29:50+01:00

Koiimasis: ´de plaats waar we afspreken´, in San taal. Een ideale verblijfplaats op de route van Sossusvlei naar Lüderitz / Fish River Canyon.

Ligging
Aan de rand van het Namib-Naukluft NP, aan de D707 en in het hart van het 125.000 grote Tiras bergen natuurpark, ca. 180 km van Aus.

Farm
Accommodatie op een actieve runder- en struisvogelboerderij. Prachtig geïntegreerd in de natuur en uit natuurlijke materialen opgebouwd. Het rotsrestaurant heeft prachtig uitzicht, daarnaast is er een klein zwembad met zonnedek, een terras en een bar.

Optionele activiteiten: wandelen, klimmen, begeleide avond game drives, bezoek aan de struisvogelkwekerij, 4WD tours met uitleg over de fauna en flora en in de sporen van de San (vanaf 14 jaar).

Accommodatie
Fest Inn Fels: 4 ruime chalets met eigen badkamer en groot terras.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan