×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Noordwesten van Oeganda

Het noordwesten van Oeganda is onderdeel van de Grote Oost-Afrikaanse Slenk (Great Rif Valley) - waar de Nijl rivier doorheen stroomt. Het gebied wordt aan de oostzijde begrenst door een hoogvlakte van ongeveer 1250 meter hoogte en aan de westzijde door de Virunga Mountains in Congo. Op de grens met Congo ligt Lake Albert - temidden van een gebied dat wordt gedomineerd door regenwoud. Rond Lake Kwania en Lake Kyoga komen uitgestekte papyrusmoerassen voor. De belangrijkste toeristische attractie in het noordwesten van Oeganda is het Murchison Falls.

Murchison Falls

De beroemde Murchison watervallen liggen in het gelijknamige National Park. Een park met een afmeting van bijna 4000 km2 is het grootste van Oeganda en is onder andere het stroomgebied van de Nijl. De plaats waar deze rivier zich tussen een doorgang van 6 meter heen wringt en vervolgens met veel geweld neerklettert, biedt een spectaculaire aanblik. Naast het natuurschoon van de Murchison Falls, biedt het landschap een keuze aan wild. De meest opvallende zijn de giraffes, olifanten, luipaarden en de enorme aantallen nijlpaarden. Ook zijn de vogels hier in veel soorten vertegenwoordigd.Oeganda

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Blue Taraco
Vanaf € 4.629

per persoon

Oeganda, de parel van Afrika

Bewonder tijdens deze reis de heldere bergmeren, wijde savannevlaktes, donderende watervallen en chimpansees en berggorilla's. Een avontuurlijke...

Lees meerOfferte aanvragen

Gorilla expeditie
Vanaf € 3.648

per persoon

Gorilla expeditie met Serengeti National Park

Bewonder berggorilla's en vele andere dieren in hun natuurlijke leefomgeving tijdens deze 7-daagse reis door Tanzania en Oeganda.

Lees meerOfferte aanvragen

Baby Gorilla
Vanaf € 679

per persoon

Best of Gorillas

Bezoek tijdens deze 3-daagse reis het van duizend heuvels en kijk uit naar een ontmoeting met de zwarte reuzen.

Lees meerOfferte aanvragen

Gorilla in National Park
Vanaf € 4.248

per persoon

Fascinerende wereld van de apen

Reizen door een buitengewoon mooi landschap en terwijl u zoekt naar de wereld van de apen tijdens deze reis van 8 dagen.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.