×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Oosten van Oeganda

Het oosten van Oeganda is het minst door toeristen bezochte deel van het land. Het gebied bestaat uit een hoogvlakte van ongeveer 1250 meter hoogte met een wat droger klimaat dan in de rest van Oeganda. Het is het minst vruchtbare en minst bevolkte deel van Oeganda. In het uiterste noorden ligt de Kidepo Valley, een - vanwege de onrust in het gebied - nog redelijk onontdekt natuurgebied dat ondertussen veilig bezocht kan worden.

Een ander natuurpark ligt tegen de grens met Kenia aan, de westzijde van Mount Elgon. Het is een natuurpark dat goed te voet kan worden verkend en vooral populair is bij vogelaars vanwege z’n 300 vogelsoorten die hier voorkomen.

Jinja is de belangrijkste stad van het oosten van Oeganda. De stad ligt - net als de hoofdstad Kampala - aan het Lake Victoria. Als u vanuit Jinja naar het oosten rijdt, volgt u een slingerende weg naar het dorpje Sipi, waar u getrakteerd wordt op prachtige vergezichten over de Karamojong vallei. Sipi is een klein plaatsje dat omgeven is door watervallen, heuvels en dat in de schaduw ligt van de Mount Elgon.

Oeganda

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Blue Taraco
Vanaf € 4.629

per persoon

Oeganda, de parel van Afrika

Bewonder tijdens deze reis de heldere bergmeren, wijde savannevlaktes, donderende watervallen en chimpansees en berggorilla's. Een avontuurlijke...

Lees meerOfferte aanvragen

Gorilla expeditie
Vanaf € 3.648

per persoon

Gorilla expeditie met Serengeti National Park

Bewonder berggorilla's en vele andere dieren in hun natuurlijke leefomgeving tijdens deze 7-daagse reis door Tanzania en Oeganda.

Lees meerOfferte aanvragen

Baby Gorilla
Vanaf € 679

per persoon

Best of Gorillas

Bezoek tijdens deze 3-daagse reis het van duizend heuvels en kijk uit naar een ontmoeting met de zwarte reuzen.

Lees meerOfferte aanvragen

Gorilla in National Park
Vanaf € 4.248

per persoon

Fascinerende wereld van de apen

Reizen door een buitengewoon mooi landschap en terwijl u zoekt naar de wereld van de apen tijdens deze reis van 8 dagen.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.