Gorilla expeditie met Serengeti National Park

///Gorilla expeditie met Serengeti National Park
Gorilla expeditie met Serengeti National Park2018-11-01T13:19:42+01:00

  • 7 dagen rondreis in Bwindi Impenetrable Forest en Serengeti National Park
  • Bezoek Oeganda en Tanzania in één reis
  • Gorilla expedities in Oeganda in combinatie met game drives in Tanzania
  • Vanaf; € 3.648 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

7 daagse reis met gorilla expeditie en game drives!

Ga op avontuur in Oeganda en Tanzania! Bezoek de berggorilla’s en vele andere dieren in hun natuurlijke leefomgeving tijdens de rondreis Gorilla expeditie met Serengeti National Park!

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kigali Airport – Bwindi Impenetrable Forest National Park (volpension)
Na aankomst op Kigali Airport wordt u ontvangen door de lokale agent voor een transfer, 4-5 uur, naar Bwindi Impenetrable Forest. Dit regenwoud is gelegen in het Zuidwesten van Oeganda. Bwindi Impenetrable Forest National Park is 32.000 hectare groot en staat bekend om zijn uitzonderlijke biodiversiteit, met meer dan 160 soorten bomen en meer dan 100 soorten varens. In het Bwindi Impenetrable Forest zijn er ook veel vogelsoorten en vlinders te zien. Ook kunt u er de berggorilla vinden.
Overnachting in Chameleon Hill Lodge/Clouds Mountain Gorilla Lodge.

Dag 2: Bwindi Impenetrable Forest National Park (volpension)
Na een goed ontbijt, zal de gorilla trekking beginnen. Voor 08:00 zult u zich registreren en uitleg krijgen bij een van de rangers. Hierna gaat u met de gidsen op avontuur om de gorilla’s te volgen. De tocht kan variëren van een half uur tot 7 uur. Een redelijke mate van fitheid is vereist net als een paar stevige wandelschoenen. Het is een buitengewoon gevoel om in het dichte regenwoud te zitten met een paar van de laatst overgebleven berggorillas (er leven nog slechts ongeveer 650 van deze prachtige dieren). U zult een uur bij de gorilla’s zijn voordat u weer vertrekt naar uw lodge.
Overnachting in Chameleon Hill Lodge/Clouds Mountain Gorilla Lodge.

Dag 3: Bwindi Impenetrable National Park – Kigali Serena Hotel (ontbijt)
Vertrek naar Kigali Serena Hotel voor een overnachting.
Overnachting in Kigali Serena Hotel.

Dag 4: Kigali Airport – Serengeti National Park (volpension)
Vroeg in de ochtend naar Kigali Airport voor de vlucht naar Tanzania. Aankomst bij Serengeti Seronera rond 10:25 uur. Op de weg naar het hotel wordt er een game drive gedaan waarna u op tijd aan zult komen voor een warme lunch. In de namiddag een game drive.
Overnachting in Lemala Ewanjan Tented Camp.

Dag 5: Serengeti National Park (volpension)
Volle dag game drive op zoek naar de grote migratie en de geweldige kat-achtigen. U kunt er voor de gehele dag safari, een lunch mee te nemen of om terug te keren naar het kamp voor een zonsondergang, lunch of dutje.
Overnachting in Lemala Ewanjan.

Gorilla-expeditie-met-Serengeti-National-Park

Inclusief
Alle transfers zoals beschreven, vlucht Kigali – Serengeti Seronera (dag 4), vlucht Serengeti Seronera -Kilimanjaro (dag 7), alle maaltijden zoals beschreven, drankjes met uitzondering van champagne of premium dranken, bij Lemala Ewanjan geselecteerde huiswijnen, lokale bieren, frisdranken, vruchtensappen, zonsondergang, 2 geplande game drives per dag, transfer naar airport vanuit Seronera, water en snacks in het voertuig, overnachtingen zoals beschreven, activiteiten zoals beschreven, 1 gorilla vergunning per persoon, alle game drives en 4×4 en gidsen.

Exclusief
Internationale vluchten, visa, luchthaven belasting, verzekeringen, speciale wijnen en champagnes, fooien en andere persoonlijke uitgaven.

Opmerking
Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de gorilla vergunningen in het laagseizoen pas kan worden gegarandeerd bij het ontvangen van een borg van USD 350 per vergunning.
Annuleringskosten van een gorilla vergunning: 100% annuleringskosten.

Reisdata
Op aanvraag

Vanafprijs per persoon
2 personen € 4.170,- per persoon
4 personen € 3.780,- per persoon
6 personen € 3.648,- per persoon

Toeslag voor eenpersoonskamer
248 euro per kamer.

Dag 6: Serengeti National Park (volpension)
Vandaag gaat u nogmaals genieten van game drives in de Serengeti. U kunt kiezen tussen de gehele dag game drives of ‘smiddags terug te keren naar een zeer bijzondere heuveltop waar u kunt genieten van snacks en een prachtige zonsondergang met uitzicht op de machtige Serengeti vlaktes.
Overnachting in Lemala Ewanjan.

Dag 7: Serengeti National Park – vertrek (volpension)
Transfer naar Kilimanjaro Airport voor uw intercontinentale vlucht.

We bieden – naast bovenstaande fly-in safari – ook de volgende fly-in safari’s aan in Oeganda:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma.

Reisaanbiedingen voor Oeganda (t91)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Oeganda is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Fascinerende wereld van de apen

Vanaf 3.663 Euro – exclusief vluchten

Fascinerende wereld van de apen

8 dagen privérondreis in Oeganda
Diep in het hart van het Afrikaanse continent treedt u in de voetsporen van de apen. Hoogtepunt van de reis is het observeren van de gorilla’s in hun eigen omgeving.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan