×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

La Reunion

La Reunion | vakantie La Reunion

Binnenland van La Reunion

Het bergachtige binnenland van La Réunion vormt een paradijs voor natuur- en wandelliefhebbers. U kunt genieten van de ongerepte natuur met majestueuze bergketens, ravijnen, rivieren en tropische bossen. Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan de nog steeds actieve vulkaan "Piton de la Fournaise" en de vulkaan in ruste "Piton des Neiges" en de omringde en de verlaten dorpjes.

Het is ook het gebied waar geraniums gekweekt worden voor de parfumindustrie. Een aanrader is een helikoptervlucht over de kraters!

Piton de la Fournaise

Piton de la Fournaise is een nog steeds actieve vulkaan. Om de 10 maanden ontsnapt er wel een lavastroom. Het is aan te raden om de vulkaan in de vroege ochtend te bezoeken en warme kleren en stevige schoenen aan te hebben. Het wordt absoluut afgeraden om van de gemarkeerde routes af te gaan, vanwege het dreigend uitbarstinggevaar.

Zeker de moeite waard om te bezoeken is de Notre Dame de la Lave. Dit kerkje werd in de jaren ’70 op een wonderbaarlijke manier gered van de lavastroom, die op enkele meters van het kerkje tot stilstand kwam. De gestolde lavastroom is nog steeds te bezichtigen.

Les Trois Cirques

De "cirques" van La Réunion zijn 3 immense kraters met een doorsnede van 10 kilometer, die worden omgeven door hoge onbereikbare rotswanden. Hier treft u ook enige watervallen aan op La Réunion.

Cilaos

In het plaatsje Cilaos liggen enkele heetwaterbronnen. Het water heeft een temperatuur van tussen de 31 en 38 graden Celsius en wordt gebruikt voor thermaal baden. Cilaos wordt omgeven door de uitgedoofde vulkaan Piton des Neiges en de berg Grand Bernard.

Salazie

Salazie is de meest bereikbare krater van de drie met zeer veel excursiemogelijkheden en prachtige watervallen. Salazie kunt u vanuit Saint Denis per huurauto in ongeveer 2 uur bereiken. U kunt hier echter ook een helikoptervlucht maken over de kraters. Nabij Salazie ligt ook de Malfate Crater, één van de mooiste kraters van het eiland.
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Cirque Salazie, La Réunion
Vanaf € 804

per persoon

La Reunion en Mauritius

De hoogtepunten van de Indische Oceaan: La Réunion en Mauritius in een 9-daagse combinatiereis. Een reis met avontuur en ontspanning!

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval
Vanaf € 1.415

per persoon

Eiland van contrasten

Zoals de naam al zegt is deze 15-daagse individuele autorondreis een reis met vele contrasten. Dit door het eiland La Réunion die beschikt over...

Lees meerOfferte aanvragen

Le Sakoa
Vanaf €804

per persoon

Combinatiereis La Réunion & Mauritius of Mayotte

De hoogtepunten van La Réunion en Mauritius of Mayotte worden in deze reis van 9 dagen gecombineerd.

Lees meerOfferte aanvragen

Piton de la Fournaise
Vanaf €222

per persoon

Familieavontuur op La Réunion

Tijdens deze 12-daagse gaat u samen met u familie in de auto dit eiland met spectaculaire landschappen ontdekken.

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval Trou de Fer
Vanaf € 1.532

per persoon

Wandelreis - De doorkruising

Vanaf St-Denis gaat er een wandelreis van 13 dagen. Wandel langs ongerepte landschappen waarbij fotomomenten met elke stap aanwezig zijn.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.