Binnenland van La Reunion

//Binnenland van La Reunion
Binnenland van La Reunion2017-07-07T09:46:03+01:00

Het bergachtige binnenland van la Réunion vormt een paradijs voor natuur- en wandelliefhebbers. U kunt genieten van de ongerepte natuur met majestueuze bergketens, ravijnen, rivieren en tropische bossen. Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan de nog steeds actieve vulkaan “Piton de la Fournaise” en de vulkaan in ruste “Piton des Neiges” en de omringde en de verlaten dorpjes.

Het is ook het gebied waar geraniums gekweekt worden voor de parfumindustrie. Een aanrader is een helikoptervlucht over de kraters!

Piton de la Fournaise
Piton de la Fournaise is een nog steeds actieve vulkaan. Om de 10 maanden ontsnapt er wel een lavastroom. Het is aan te raden om de vulkaan in de vroege ochtend te bezoeken en warme kleren en stevige schoenen aan te hebben. Het wordt absoluut afgeraden om van de gemarkeerde routes af te gaan, vanwege het dreigend uitbarstinggevaar.

Zeker de moeite waard om te bezoeken is de Notre Dame de la Lave. Dit kerkje werd in de jaren ’70 op een wonderbaarlijke manier gered van de lavastroom, die op enkele meters van het kerkje tot stilstand kwam. De gestolde lavastroom is nog steeds te bezichtigen.

Les Trois Cirques
De “cirques” van La Réunion zijn 3 immense kraters met een doorsnede van 10 kilometer, die worden omgeven door hoge onbereikbare rotswanden. Hier treft u ook enige watervallen aan op La Réunion.

Cilaos
In het plaatsje Cilaos liggen enkele heetwaterbronnen. Het water heeft een temperatuur van tussen de 31 en 38 graden Celsius en wordt gebruikt voor thermaal baden. Cilaos wordt omgeven door de uitgedoofde vulkaan Piton des Neiges en de berg Grand Bernard.

Salazie
Salazie is de meest bereikbare krater van de drie met zeer veel excursiemogelijkheden en prachtige watervallen. Salazie kunt u vanuit Saint Denis per huurauto in ongeveer 2 uur bereiken. U kunt hier echter ook een helikoptervlucht maken over de kraters. Nabij Salazie ligt ook de Malfate Crater, één van de mooiste kraters van het eiland.

Wat klanten zeggen (t111)

De volgende hotels, resorts en guesthouses liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Reunion (t116)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Reunion is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Eiland van contrasten

Vanaf 1.425 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Eiland van contrasten

15-daagse individuele rondreis met strandvakantie van/naar St.Denis
La Réunion, het eiland met duizend gezichten, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een bonte bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn.
meer informatie

Familieavontuur op La Réunion

Vanaf 1.489 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Familieavontuur op La Réunion

12-daagse autorondreis van/naar Saint-Denis
Maak samen met uw familie kennis met het spectaculaire landschap en de fantastische natuur van dit unieke eiland. Heerlijk eten, mooie natuur en relaxen aan het strand.
Vmeer informatie

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Vanaf 1.532 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Te voet met transport backup het eiland verkennen
U wandelt op individuele basis dwars over La Réunion, waarbij u kunt genieten van het prachtig ongerepte landschap, om vervolgens te relaxen aan het strand. Aktief en heerlijk genieten van lekker eten en strand.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan