Hotel Tsilaosa (MC)

Hotel Tsilaosa (MC)2017-07-07T09:50:41+01:00

Creools huis met veel charme

Adres
Rue du Pere Boiteau, Cilaos 97413, Reunion Island

Ligging
In het centrum van Cilaos. Het idyllische bergdorp ligt aan de voet van de Piton des Neiges, de hoogste berg van La Réunion. Het dorp is het uitgangspunt voor vele wandelingen. Winkels en restaurants liggen op loopafstand.

Hotel
het huis maakt indruk met zijn elegant ingerichte kamers en vele Creoolse details. Het hotel is ook bekend vanwege zijn tearoom waar zelfgemaakte, traditionele cake en thee uit de hele wereld wordt geserveerd. Het uitgebreide ontbijt is bekend op het hele eiland.

Accommodatie
In totaal heeft het hotel 15 kamers. De kamers hebben een balkon of een terras en bieden een prachtig uitzicht. De faciliteiten omvatten ook een kingsize bed, een minibar en een whirlpool waar u zich heerlijk kunt ontspannen na een wandeling.

Inclusief
logies/ontbijt.

Exclusief
toeristenbelasting

De volgende hotels, resorts en guesthouses liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Reunion (t116)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Reunion is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Eiland van contrasten

Vanaf 1.425 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Eiland van contrasten

15-daagse individuele rondreis met strandvakantie van/naar St.Denis
La Réunion, het eiland met duizend gezichten, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een bonte bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn.
meer informatie

Familieavontuur op La Réunion

Vanaf 1.489 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Familieavontuur op La Réunion

12-daagse autorondreis van/naar Saint-Denis
Maak samen met uw familie kennis met het spectaculaire landschap en de fantastische natuur van dit unieke eiland. Heerlijk eten, mooie natuur en relaxen aan het strand.
Vmeer informatie

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Vanaf 1.532 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Te voet met transport backup het eiland verkennen
U wandelt op individuele basis dwars over La Réunion, waarbij u kunt genieten van het prachtig ongerepte landschap, om vervolgens te relaxen aan het strand. Aktief en heerlijk genieten van lekker eten en strand.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan