Revolution Slider Error: Slider with alias Hotel Les Jardins D\'Heva not found.
Maybe you mean: 'Air Seychelles' or 'Air Namibia' or 'kenia' or 'Vluchten' or 'Botswana' or 'Zuid-Afrika'

Les Jardins D’Heva (MC-)

Les Jardins D’Heva (MC-)2017-06-21T09:06:39+01:00

Charmant Eco-Hotel.

Adres
16 rue Lacaussade-Chemin Bellevue | Hell-Bourg, Salazie 97433, Reunion Island

Ligging
Deze stijlvolle bungalows liggen prachtig op de helling op loopafstand van het centrum van Hell-Bourg, aan de voet van de Piton des Neiges. Het charmant en historisch dorp is bekend om haar schoonheid en beïnvloed door de Creoolse architectuur. Hell-Bourg is een ideaal vertrekpunt voor wandelingen en excursies in de Cirque de Salazie.

Hotel
Het hotel is omgeven door prachtige tuinen. Diverse dagelijks wisselende heerlijke creoolse delicatessen met lokale ingrediënten worden bereid in restaurant van het hotel. Het hotel heeft zich hoge milieubeschermingseisen opgelegd en is daarvoor bekroond met een Franse eco-label.

Accommodatie
De tien gemoedelijke kamers zijn allen verschillend en kleurrijke ontworpen en geven de culturele diversiteit op La Réunion weer. In het hotel vindt u een sauna, een hamam en Spa voor de gasten.

Inclusief
Logies/ontbijt

Exclusief
Toeristenbelasting

De volgende hotels, resorts en guesthouses liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Reunion (t116)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Reunion is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Eiland van contrasten

Vanaf 1.425 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Eiland van contrasten

15-daagse individuele rondreis met strandvakantie van/naar St.Denis
La Réunion, het eiland met duizend gezichten, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een bonte bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn.
meer informatie

Familieavontuur op La Réunion

Vanaf 1.489 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Familieavontuur op La Réunion

12-daagse autorondreis van/naar Saint-Denis
Maak samen met uw familie kennis met het spectaculaire landschap en de fantastische natuur van dit unieke eiland. Heerlijk eten, mooie natuur en relaxen aan het strand.
Vmeer informatie

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Vanaf 1.532 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Te voet met transport backup het eiland verkennen
U wandelt op individuele basis dwars over La Réunion, waarbij u kunt genieten van het prachtig ongerepte landschap, om vervolgens te relaxen aan het strand. Aktief en heerlijk genieten van lekker eten en strand.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan