Binnenlandse vluchten op la Reunion

///Binnenlandse vluchten op la Reunion
Binnenlandse vluchten op la Reunion2017-06-28T15:25:24+01:00

Binnenlandse vluchten op la Reunion

Er zijn twee luchthavens op Réunion: Luchthaven Réunion Roland Garros nabij Saint-Denis aan de noordzijde is de belangrijkste; Saint-Pierre Pierrefonds is een kleinere luchthaven aan de zuidkant van het eiland.

Air France vliegt dagelijks via Parijs van Amsterdam naar La Réunion (Saint-Denis). Vluchten via Mauritius, Seychellen en Zuid-Afrika zijn ook mogelijk. Ofschoon er twee vliegvelden zijn, worden er geen regelmatige binnenlandse vluchten op la Reunion uitgevoerd.

Het is aan te bevelen om bij aankomst vanaf het vliegveld een taxi te nemen. Spreek met de chauffeur van tevoren een prijs af. De meeste hotels beschikken ook over hun eigen taxivoorzieningen (voor de rit terug naar de luchthaven).

Roland Garros International Airport
De luchthaven van La Réunion ligt op 10 km van Saint-Denis, op 51 km van Saint-Gilles en 41 km van Hellbourg. Het vliegveld wordt aangedaan door een aantal luchtvaartmaatschappijen met regelmatige vluchten van/naar Frankrijk en de buureilanden in de Indische Oceaan. Er is een regelmatige busverbinding tussen de luchthaven en de Saint-Denis (busstation) en een 24/7 taxiservice naar de stad (contact opnemen met 02 62 48 83 83). Er is een gratis openbare WiFi internet beschikbaar in alle delen van de luchthaven.

Op de begane grond voor de douane vindt u ticketbalies, check-in-balies, postkantoor, bar en informatiebalie. Op niveau 2 (1e verdieping) vindt u tal van winkels, bars, cafetaria, speeltoestellen voor kinderen, expositieruimte en een gebedsruimte. Op niveau 4 is het gastronomisch restaurant gevestigd (buiten ingang).

In de vertrekhal vindt u een boekhandel, een café, tabakswinkel en krantenwinkel, taxfree winkels (alcohol, tabak, parfum, sieraden, camera’s, dvd- en cd-apparatuur) en een kraam voor verkoop van groenten, bloemen en lokale gastronomische producten. De autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in de parkeergarage.

Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte binnenlandse vluchten op la Reunion!

Naast binnenlandse vluchten op Reunion bieden wij de volgende reisonderdelen aan:

Binnenlandse vluchten op la Reunion

Wat klanten zeggen (t111)

Reisaanbiedingen voor Reunion (t116)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Reunion is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Eiland van contrasten

Vanaf 1.425 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Eiland van contrasten

15-daagse individuele rondreis met strandvakantie van/naar St.Denis
La Réunion, het eiland met duizend gezichten, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een bonte bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn.
meer informatie

Familieavontuur op La Réunion

Vanaf 1.489 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Familieavontuur op La Réunion

12-daagse autorondreis van/naar Saint-Denis
Maak samen met uw familie kennis met het spectaculaire landschap en de fantastische natuur van dit unieke eiland. Heerlijk eten, mooie natuur en relaxen aan het strand.
Vmeer informatie

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Vanaf 1.532 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Te voet met transport backup het eiland verkennen
U wandelt op individuele basis dwars over La Réunion, waarbij u kunt genieten van het prachtig ongerepte landschap, om vervolgens te relaxen aan het strand. Aktief en heerlijk genieten van lekker eten en strand.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan