×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Hotel Blue Margouillat met ocean view

Hotel Blue Margouillat met ocean view | Binnenlandse vluchten op La Réunion

Binnenlandse vluchten op la Reunion

Er zijn twee luchthavens op Réunion: Luchthaven Réunion Roland Garros nabij Saint-Denis aan de noordzijde is de belangrijkste; Saint-Pierre Pierrefonds is een kleinere luchthaven aan de zuidkant van het eiland.

Air France vliegt dagelijks via Parijs van Amsterdam naar La Réunion (Saint-Denis). Vluchten via Mauritius, Seychellen en Zuid-Afrika zijn ook mogelijk. Ofschoon er twee vliegvelden zijn, worden er geen regelmatige binnenlandse vluchten op la Reunion uitgevoerd.

Het is aan te bevelen om bij aankomst vanaf het vliegveld een taxi te nemen. Spreek met de chauffeur van tevoren een prijs af. De meeste hotels beschikken ook over hun eigen taxivoorzieningen (voor de rit terug naar de luchthaven).

Roland Garros International Airport

De luchthaven van La Réunion ligt op 10 km van Saint-Denis, op 51 km van Saint-Gilles en 41 km van Hellbourg. Het vliegveld wordt aangedaan door een aantal luchtvaartmaatschappijen met regelmatige vluchten van/naar Frankrijk en de buureilanden in de Indische Oceaan. Er is een regelmatige busverbinding tussen de luchthaven en de Saint-Denis (busstation) en een 24/7 taxiservice naar de stad (contact opnemen met 02 62 48 83 83). Er is een gratis openbare WiFi internet beschikbaar in alle delen van de luchthaven.

Op de begane grond voor de douane vindt u ticketbalies, check-in-balies, postkantoor, bar en informatiebalie. Op niveau 2 (1e verdieping) vindt u tal van winkels, bars, cafetaria, speeltoestellen voor kinderen, expositieruimte en een gebedsruimte. Op niveau 4 is het gastronomisch restaurant gevestigd (buiten ingang).

In de vertrekhal vindt u een boekhandel, een café, tabakswinkel en krantenwinkel, taxfree winkels (alcohol, tabak, parfum, sieraden, camera’s, dvd- en cd-apparatuur) en een kraam voor verkoop van groenten, bloemen en lokale gastronomische producten. De autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in de parkeergarage.

Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte binnenlandse vluchten op la Reunion!

Naast binnenlandse vluchten op Reunion bieden wij de volgende reisonderdelen aan:

Binnenlandse vluchten op la Reunion

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Cirque Salazie, La Réunion
Vanaf € 804

per persoon

La Reunion en Mauritius

De hoogtepunten van de Indische Oceaan: La Réunion en Mauritius in een 9-daagse combinatiereis. Een reis met avontuur en ontspanning!

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval
Vanaf € 1.415

per persoon

Eiland van contrasten

Zoals de naam al zegt is deze 15-daagse individuele autorondreis een reis met vele contrasten. Dit door het eiland La Réunion die beschikt over...

Lees meerOfferte aanvragen

Le Sakoa
Vanaf €804

per persoon

Combinatiereis La Réunion & Mauritius of Mayotte

De hoogtepunten van La Réunion en Mauritius of Mayotte worden in deze reis van 9 dagen gecombineerd.

Lees meerOfferte aanvragen

Piton de la Fournaise
Vanaf €222

per persoon

Familieavontuur op La Réunion

Tijdens deze 12-daagse gaat u samen met u familie in de auto dit eiland met spectaculaire landschappen ontdekken.

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval Trou de Fer
Vanaf € 1.532

per persoon

Wandelreis - De doorkruising

Vanaf St-Denis gaat er een wandelreis van 13 dagen. Wandel langs ongerepte landschappen waarbij fotomomenten met elke stap aanwezig zijn.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.