×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Watervallen bij La Réunion

Watervallen bij La Réunion | Rondreizen La Réunion

Prachtig landschap

Prachtig landschap | Rondreizen op La Réunion

Rondreizen op la Réunion

Doe prachtige rondreizen op la Reunion

Wij hebben voor u een aantal rondreizen op la Reunion samengesteld, waarbij u alle belangrijke hoogtepunten van het prachtige eiland bezoekt. Daarbij concentreren we ons zoveel mogelijk op kleinschalige accommodaties. In de rondreizen op la Reunion is ook voldoende tijd ingebouwd om te relaxen.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto met privé chauffeur en op La Réunion behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat u op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Rondreizen op la Reunion

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen wij het liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voert uw rondreis op la Reunion u langs een zeer bijzondere overnachtingsplekken, denk bijvoorbeeld aan een berghotelletje of een afgelegen pension.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zijn de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten. Wij helpen graag bij het realiseren van uw droomreis!

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid