×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

La Digue

La Digue | vakantie Seychellen

La Digue

La Digue is het op 4 na grootste eiland van de Seychellen archipel, met een lengte van 5 kilometer en een breedte van 3 kilometer met ongeveer 2500 inwoners. Het is gelegen op een half uur varen van het eiland Praslin. Bij aankomst van de ferry in de haven zal er in de meeste gevallen een ossenwagen voor u klaar staan om u naar uw hotel te brengen. Omdat er niet meer dan 10 auto´s worden toegelaten op het eiland, zijn huurfietsen erg populair. U kunt diverse mooie tochten maken onder andere naar de verlaten lichtroze stranden van Grande Anse, Petit Anse en Anse Cocos aan de oostkust van het eiland. Onderweg zijn er wel een aantal steile hellingen, dus een goede conditie is gewenst.

Bij Pointe Cap Barbi vindt u de graven van de vroegere kolonisten van Bourbon Island, wat nu La Réunion genoemd is. Een andere bezienswaardigheid is het imponerende Chateau St. Cloud, dat gebouwd is tijdens het Napoleontische Rijk. Dit was het centrum van een vanille plantage waar de overblijfselen nog van zijn te zien. Saffraan wordt hier ook geproduceerd. Op La Digue heerst een ongedwongen sfeer. De diverse mooie baaien zijn regelmatig het decor voor films en/of commercials.
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners