La Digue

La Digue2017-07-17T19:40:43+01:00

La Digue is het op 4 na grootste eiland van de Seychellen archipel, met een lengte van 5 kilometer en een breedte van 3 kilometer met ongeveer 2500 inwoners. Het is gelegen op een half uur varen van het eiland Praslin. Bij aankomst van de ferry in de haven zal er in de meeste gevallen een ossenwagen voor u klaar staan om u naar uw hotel te brengen. Omdat er niet meer dan 10 auto´s worden toegelaten op het eiland, zijn huurfietsen erg populair. U kunt diverse mooie tochten maken onder andere naar de verlaten lichtroze stranden van Grande Anse, Petit Anse en Anse Cocos aan de oostkust van het eiland. Onderweg zijn er wel een aantal steile hellingen, dus een goede conditie is gewenst.

Bij Pointe Cap Barbi vindt u de graven van de vroegere kolonisten van Bourbon Island, wat nu La Réunion genoemd is. Een andere bezienswaardigheid is het imponerende Chateau St. Cloud, dat gebouwd is tijdens het Napoleontische Rijk. Dit was het centrum van een vanille plantage waar de overblijfselen nog van zijn te zien. Saffraan wordt hier ook geproduceerd. Op La Digue heerst een ongedwongen sfeer. De diverse mooie baaien zijn regelmatig het decor voor films en/of commercials.

De volgende guesthouses, hotels en resorts liggen op La Digue:

Wat klanten zeggen (t113)

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de guesthouses, hotels en resorts steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Seychellen. Op de pagina over de Mahé vindt u bijvoorbeeld de volgende guesthouses, hotels en resorts:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan