La Digue Island Lodge

///La Digue Island Lodge
La Digue Island Lodge2017-06-21T06:28:15+01:00

Ligging
La Digue Island Lodge ligt op 500 meter van de inter-eiland veerboot en op minder dan 3 km van Nid Aigle, de heuvel met panoramisch uitzicht over La Digue en andere eilanden.

Accommodatie
Tot de ruime accommodaties behoren onder meer houten chalets met rieten daken, die uitkijken over de Indische Oceaan of de tuin. De kamers van La Digue hebben een balkon of terras met uitzicht op het witte zandstrand.

Faciliteiten
La Digue Island Lodge heeft een eigen duikcentrum en een spa op het strand Anse Reunion. Een zonneterras met uitzicht op de oceaan ligt naast de bar bij het zwembad. Deze accommodatie met een creoolse stijl ligt verspreid tussen de tropische tuinen. U kunt vissen en snorkelen en huurfietsen zijn beschikbaar. Het hotel kan boottochten regelen en informatie geven over wandelpaden. WiFi is beschikbaar bij de receptie.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Vluchten, drankjes, overige maaltijden, transfers, fooien en andere persoonlijke uitgaven.

De volgende guesthouses, hotels en resorts liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan