Patatran Village (MC)

///Patatran Village (MC)
Patatran Village (MC)2017-06-21T09:06:40+01:00

Patatran Village is een charmant, klein hotel met een vriendelijke atmosfeer en een prachtig uitzicht over Anse Patates.

Adres
Anse Patates, La Digue, Seychellen

Ligging
Patatran Village ligt aan de noordkust van het eiland La Digue, met uitzicht op Anse Patates. Het complex ligt schuin tegen een helling en is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Ca. 12 minuten per fiets van de haven.

Faciliteiten
Patatran Village beschikt over een zwembad met zonneterras, een bar, een restaurant met lokale keuken, waar regelmatig thema-avonden worden georganiseerd. Fietsen kunnen tegen betaling worden gehuurd. Tussen oktober en maart kan het zwemmen in zee worden beperkt door hoge golven.

Accommodatie
8 standaardkamers met een badkamer, airconditioning, telefoon, een haardroger en een balkon. De 9 superior kamers liggen hoger tegen de helling en hebben een bad. Nog hoger bevinden zich 3 familiekamers, 3 deluxe kamers, 2 honeymoon suites en de Captain’s Retreat Suite, die een 180° panoramisch uitzicht heeft.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Kinderen
Kinderkorting op aanvraag.

De volgende guesthouses, hotels en resorts liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan