×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Patatran Village

Patatran Village

Patatran Village

Patatran Village

Patatran Village

Patatran Village

Patatran Village

Patatran Village

Patatran Village (MC)

Patatran Village is een charmant, klein hotel met een vriendelijke atmosfeer en een prachtig uitzicht over Anse Patates.

Adres

Anse Patates, La Digue, Seychellen

Ligging

Patatran Village ligt aan de noordkust van het eiland La Digue, met uitzicht op Anse Patates. Het complex ligt schuin tegen een helling en is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Ca. 12 minuten per fiets van de haven.

Faciliteiten

Patatran Village beschikt over een zwembad met zonneterras, een bar, een restaurant met lokale keuken, waar regelmatig thema-avonden worden georganiseerd. Fietsen kunnen tegen betaling worden gehuurd. Tussen oktober en maart kan het zwemmen in zee worden beperkt door hoge golven.

Accommodatie

8 standaardkamers met een badkamer, airconditioning, telefoon, een haardroger en een balkon. De 9 superior kamers liggen hoger tegen de helling en hebben een bad. Nog hoger bevinden zich 3 familiekamers, 3 deluxe kamers, 2 honeymoon suites en de Captain’s Retreat Suite, die een 180° panoramisch uitzicht heeft.

Inclusief

Logies/ontbijt.

Kinderen

Kinderkorting op aanvraag.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Locatie van Patatran Village (MC)