Hanneman Holiday Residence (MC+)

///Hanneman Holiday Residence (MC+)
Hanneman Holiday Residence (MC+)2017-06-21T09:06:39+01:00

Hanneman Holiday Residence is een persoonlijk gerund Apart-Hotel, vlakbij het bekende strand van Beau Vallon. Ideaal voor de individuele vakantieganger.

Adres
Nouvelle Vallee, Beau Vallon, Mahé 1311, Seychellen

Ligging
Hanneman Holiday Residence ligt de noordwest kust van Mahé. Te voet bereikt u het populaire Beau Vallon strand in vijf minuten. In de directe omgeving vindt u vele goede restaurants en winkeltjes.

Hotel
Hanneman Holiday Residence is een appartementencomplex met zwembad, tuinhuisje en barbecue voor gemeenschappelijk gebruik. Het complex wordt zeer goed beheerd en de sfeer is persoonlijk. De appartementen worden dagelijks schoongemaakt.

Accommodatie
1- en 2-slaapkamer appartementen met een volwaardige keuken, wasmachine, eetkamer, tv, telefoon, kluisje, wifi, kamers met airco, badkamer met bad, douche en toilet en een balkon.

Inclusief
Logies.

De volgende guesthouses, hotels en resorts liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan