Kempinski Seychelles Resort (DL)

///Kempinski Seychelles Resort (DL)
Kempinski Seychelles Resort (DL)2017-06-21T09:06:38+01:00

Modern resort dat in 2012 werd geopend. Ligt zowel middenin de natuur als aan een prachtig droomstrand.

Adres
Baie Lazare | P.O. Box 1356 Victoria, Baie Lazare, Mahé, Seychellen

Ligging
Kempinski Seychelles Resort ligt in het zuiden van het eiland, direct aan het bekende Baie Lazare, ca. 30 minuten van de luchthaven.

Hotel
Het elegante resort heeft een open receptie met uitzicht over het zwembad, 2 uitstekende restaurants en 2 bars. Bij het complex hoort ook een Kids Club, een fitnessgedeelte en 2 tennisbanen. De spa bevindt zich in de natuur en heeft maar liefst 6 behandelruimtes.

Accommodatie
het resort beschikt over 146 moderne kamers. De kamers hebben verschillende liggingen, sommige bieden uitzicht op de tropische tuin en andere hebben zeezicht. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet, een televisie, telefoon, een minibar, een kluisje en een terras of balkon. De bedden zijn een paar treden hoger geplaatst, hetgeen een prachtig uitzicht vanuit bed mogelijk maakt.

Inclusief
logies/ontbijt.

Kinderen
kinderprijs is geldig op de kamer bij 2 volwassenen.

De volgende guesthouses, hotels en resorts liggen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan