×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Alphonse Island Resort

Bent u klaar voor het eiland? Alphonse Island is perfect voor u: eindeloze, verlaten stranden, weelderige wouden en beschermde koraalriffen nodigen u uit om de ongerepte schoonheid te ontdekken. Alphonse Island is een goed bewaard geheim! (ID: 119686)

Resort

Het karakter van Alphonse Island is eenvoudig en ongedwongen. Het is een plek waar u op blote voeten rondloopt en toch over voldoende luxe beschikt. ’s Avonds ontmoet u in de bar andere gasten en geniet u van een cocktail terwijl de zon ondergaat. Het eiland en zijn wateren zijn erg geliefd bij vliegvissers en duikers, maar ook snorkelaars kunnen de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken en daarbij schildpadden en mantaroggen ontmoeten.

Ligging

het koraaleiland Alphonse Island en zijn zustereilanden St-François en Bijoutier behoren tot de Outer Islands en liggen ca. 400 km (1 u. vliegen) ten zuidwesten van Mahé. Ze liggen op ca. 650 km van Madagaskar.

Accommodatie

het resort telt 22 beach bungalows (58 m²) en 5 luxueuze beach suites (125 m²) bieden comfort voor een ontspannen vakantie. Een afstand van meer dan 20 m tussen de bungalows garandeert uw privacy. De uitrusting is zeer comfortabel maar natuurlijk zonder tv.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/volpension.
Exclusief: USD 25 p.p.p.d. (conservation fee), drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers, optionele activiteiten.
Kinderen: 1 kind onder 2 jaar gratis in de kamer van de ouders (geldt ook voor de vlucht).

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze specialisten voor reizen op maat naar Afrika

Over ons

Impala Tours is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.
Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid