×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Dit paradijselijke luxeresort is het enige resort op Silhouette Island, een natuurreservaat met een buitengewoon veelzijdige fauna en flora, tropisch regenwoud, bizarre granietformaties en een pittoresk dorp. (ID: 131838)

Resort

Een trekpleister voor rust en ontspanning. Geen enkele andere gast zal u storen. ’s Morgens staat u op en kijkt u vanuit uw villa uit op de turkooizen oceaan, u geniet van uw ontbijt in de veranda, daarna gaat u zwemmen, en ’s middags gaat u sporten. Ofwel gaat u voor een massage naar de wellness. ’s Avonds geniet u van een romantische sunset cocktail en daarna eet u in een van de zes restaurants. Elke dag kan hier een perfecte vakantiedag zijn!

Ligging

het Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa ligt op het privé-eiland Silhouette Island, naast Mahé. De transfer is per helikopter (ca. 15 min.) of per boot (ca. 45 min.).

Accommodatie

111 uitstekende villa’s (min. 88 m²), elk luxueus ingericht en met balkon of terras. Het interieur is een mix van traditioneel design en moderne elementen met hoge plafonds en vensterdeuren.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: drankjes, overige maaltijden, activiteiten, persoonlijke uitgaven.
Kinderen: 1 kind onder 6 jaar gratis in de kamer van de ouders.

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze specialisten voor reizen op maat naar Afrika

Over ons

Impala Tours is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.
Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid