×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Acajou Beach Resort

De eigenaars van Acajou Beach Resort geloven dat de eilanden en bewoners van de Seychellen een schat zijn die met de wereld gedeeld moet worden. Daarom combineert dit resort milieuvriendelijkheid met moderne standaard. Gasten krijgen hier een authentieke ervaring van creoolse cultuur. (ID: 131444)

Resort

Het Acajou Beach Resort ligt op Praslin aan het heerlijke strand Côte d’Or, te midden van een fraaie tropische tuin met zwembad. U voelt hier overal de creoolse charme: aan de receptie, tijdens een cocktail aan het zwembad, en bij het diner in het tuinrestaurant. Dit hotel doet u zich helemaal thuis voelen op de Seychellen.

Ligging

aan het strand Côte d’Or in het noorden van Praslin. Op ca. 20 min. rijden van de luchtahven en ca. 10 min. rijden van de zeehaven.

Accommodatie

de standaard en superior kamers zijn vormgegeven met rustiek hout, de deluxe kamers vertonen helder design en bieden zicht op zee en het mooie strand Côte d’Or. In totaal telt het resort 52 kamers met uitstekende standaard.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: drankjes, overige maaltijden, activiteiten, persoonlijke uitgaven, transfers.
Kinderen: 1 kind onder 3 jaar gratis in de kamer van de ouders.

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze specialisten voor reizen op maat naar Afrika

Over ons

Impala Tours is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.
Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid