×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin (MC)

Kleinschalig hotel met een persoonlijke service. Nabij het prachtige Côte d’Or strand gelegen.

Adres

Anse Volbert, Côte d’Or, Praslin, Seychellen

Ligging

Aan de noordelijke kant van het eiland Praslin, gedeeld door een klein straatje, in de baai van Anse Volbert.

Let op! Aangespoeld zeegras kan tussen november en maart het zwemmen beïnvloeden.

Faciliteiten

Gelegen in een tropische tuin met meer dan 100 verschillende soorten orchideeën. In de restaurants ’Le Dauphin’ en ’Café des Art’ worden Creoolse gerechten en verse visgerechten geserveerd. Het hotel heeft tevens een receptie, bar, lounge en zwembad.

Voor romantici organiseert Le Duc de Praslin een diner voor twee naast het zwembad. Er zijn twee bars waar u creatieve cocktails en andere drankjes kunt krijgen: een bar aan het zwembad en een bar aan het strand. In de sfeervolle lounge kunt u ontspannen op een van de grote sofa’s of rondneuzen in de collectie aan boeken van het hotel.

De kleine spa van Le Duc de Praslin ligt op het strand en u kunt hier genieten van allerlei heerlijke massages met het ruisen van de oceaan op de achtergrond. Tussen de tropische begroeiing van de tuin ligt het zwembad met een bubbelbad en een zonnedek. De geprezen tuin zelf omvat behalve meer dan honderd soorten orchideeën ook twee vijvers met kleurrijke Koi karpers en een gedeelte waar zes reuzenschildpadden leven. De oudste schildpad, Josephine, heeft al meer dan honderd lentes mogen meemaken.

Sport en ontspanning

In de naaste omgeving zijn diverse (water)sportmogelijkheden zoals duiken en snorkelen. Bootexcursies naar de omliggende eilanden, fiets- en autohuur kunnen via de receptie geregeld worden. Massageruimte aan het strand.
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Locatie van Le Duc de Praslin (MC)