×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Bliss Hotel, Mahé

Bliss Hotel, Mahé | Reisonderdelen op de Seychellen

The H Resort Beau Vallon Beach

The H Resort Beau Vallon Beach | Reisonderdelen op de Seychellen

Reisonderdelen op de Seychellen

De Seychellen kan het hele jaar door bezocht worden.

De eilandengroep van de Seychellen bestaat uit 115 kleine en grote eilanden met een gezamenlijke oppervlakte van 455 vierkante kilometer. De eilanden liggen verspreid over honderdduizenden vierkante kilometers in het turquoise blauwe zeewater van de Indische Oceaan op zo’n 1.600 kilometer ten oosten van Mombasa in Kenia. Door deze geïsoleerde ligging en het feit dat de archipel slechts twee eeuwen geleden is ontdekt, vindt u op de Seychellen een unieke fauna en flora.

Accommodaties

Het aanbod aan accommodatie op de Seychellen varieert van eenvoudige hotels en guesthouses tot comfortabele resorts aan de kust en lodges in de natuurparken. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Vanwege de slechte wegen en beperkte reismogelijkheden vergt een rondreis op de Seychellen een goede voorbereiding. Het beste is om even gratis en vrijblijvend een offerte te laten maken, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Huurauto’s

De Seychellen kunt u prima zelf verkennen per huurauto. De infrastructuur is redelijk goed - de wegen zijn goed onderhouden en zijn goed bewegwijzerd en bij de meeste kruisingen en in de bebouwde kom verlicht. In de Seychellen wordt rechts gereden. Benzine en diesel is doorgaans goedkoper dan in Nederland, maar houd er wel rekening mee dat naarmate u in meer afgelegen gebieden komt de brandstofprijzen hoger liggen.

Rondreizen, Individueel of in een groep

We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis met onze reisonderdelen op de Seychellen!
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid