Reisonderdelen op de Seychellen

//Reisonderdelen op de Seychellen
Reisonderdelen op de Seychellen2017-07-17T19:11:47+01:00

Reisonderdelen op de Seychellen

De Seychellen kan het hele jaar door bezocht worden.

De eilandengroep van de Seychellen bestaat uit 115 kleine en grote eilanden met een gezamenlijke oppervlakte van 455 vierkante kilometer. De eilanden liggen verspreid over honderdduizenden vierkante kilometers in het turquoise blauwe zeewater van de Indische Oceaan op zo’n 1.600 kilometer ten oosten van Mombasa in Kenia. Door deze geïsoleerde ligging en het feit dat de archipel slechts twee eeuwen geleden is ontdekt, vindt u op de Seychellen een unieke fauna en flora.

Accommodaties
Het aanbod aan accommodatie op de Seychellen varieert van eenvoudige hotels en guesthouses tot comfortabele resorts aan de kust en lodges in de natuurparken. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Vanwege de slechte wegen en beperkte reismogelijkheden vergt een rondreis op de Seychellen een goede voorbereiding. Het beste is om even gratis en vrijblijvend een offerte te laten maken, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Huurauto’s
De Seychellen kunt u prima zelf verkennen per huurauto. De infrastructuur is redelijk goed – de wegen zijn goed onderhouden en zijn goed bewegwijzerd en bij de meeste kruisingen en in de bebouwde kom verlicht. In de Seychellen wordt rechts gereden. Benzine en diesel is doorgaans goedkoper dan in Nederland, maar houd er wel rekening mee dat naarmate u in meer afgelegen gebieden komt de brandstofprijzen hoger liggen.

Rondreizen, Individueel of in een groep
We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis met onze reisonderdelen op de Seychellen!

In algemene zin bieden we u in de volgende reisonderdelen op de Seychellen aan:

Reisonderdelen op de Seychellen

Wat klanten zeggen (t113)

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan