×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Le Nautique Luxury Waterfront Hotel

Le Nautique Luxury Waterfront Hotel | Binnenlandse vluchten Seychellen

Patatran Village, La Digue

Patatran Village, La Digue | Binnenlandse vluchten Seychellen

Binnenlandse vluchten Seychellen

Air France en Air Seychelles vliegen vrijwel dagelijks via Parijs van Amsterdam naar de Seychellen. U kunt ook met Emirates naar de Seychellen vliegen via Dubai. De internationale luchthaven ligt op het hoofdeiland Mahé ten zuiden van de hoofdstad Victoria. De vliegtijd naar de Seychellen bedraagt in de regel 10 à 12 uur met één tussenstop. Als u via Dubai of Nairobi vliegt, kunt u eventueel hier een stopover maken.

Belangrijk: de terugvluchten met Emirates vinden plaats in de vroege ochtend of laat in de avond. Het is derhalve aan te bevelen om een accommodatie in de buurt van de luchthaven op Mahé te hebben. Indien u nog geen accommodatie heeft geregeld, dan raden wij u het Wharf Hotel & Marina aan.

Binnenlandse vluchten tussen belangrijke steden en toeristencentra worden onderhouden door Air Seychelles en enkele chartermaatschappijen. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht en het reisprogramma. Verbindingen per klein (sport)vliegtuig - bijvoorbeeld tussen parken en steden - worden geboekt door onze lokale agent.

Het is aan te bevelen om bij aankomst vanaf het vliegveld een taxi te nemen. Spreek met de chauffeur van tevoren een prijs af. De meeste hotels beschikken ook over hun eigen taxivoorzieningen (voor de rit terug naar de luchthaven).
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid