Binnenlandse vluchten Seychellen

Binnenlandse vluchten Seychellen2017-07-17T19:20:39+01:00

Binnenlandse vluchten Seychellen

Air France en Air Seychelles vliegen vrijwel dagelijks via Parijs van Amsterdam naar de Seychellen. U kunt ook met Emirates naar de Seychellen vliegen via Dubai. De internationale luchthaven ligt op het hoofdeiland Mahé ten zuiden van de hoofdstad Victoria. De vliegtijd naar de Seychellen bedraagt in de regel 10 à 12 uur met één tussenstop. Als u via Dubai of Nairobi vliegt, kunt u eventueel hier een stopover maken.

Belangrijk: de terugvluchten met Emirates vinden plaats in de vroege ochtend of laat in de avond. Het is derhalve aan te bevelen om een accommodatie in de buurt van de luchthaven op Mahé te hebben. Indien u nog geen accommodatie heeft geregeld, dan raden wij u het Wharf Hotel & Marina aan.

Binnenlandse vluchten tussen belangrijke steden en toeristencentra worden onderhouden door Air Seychelles en enkele chartermaatschappijen. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht en het reisprogramma. Verbindingen per klein (sport)vliegtuig – bijvoorbeeld tussen parken en steden – worden geboekt door onze lokale agent.

Het is aan te bevelen om bij aankomst vanaf het vliegveld een taxi te nemen. Spreek met de chauffeur van tevoren een prijs af. De meeste hotels beschikken ook over hun eigen taxivoorzieningen (voor de rit terug naar de luchthaven).

Naast informatie over binnenlandse vluchten Seychellen bieden wij de volgende informatie aan:

Binnenlandse vluchten Seychellen

Wat klanten zeggen (t113)

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan