×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Lemuria

Lemuria | Rondreizen op de Seychellen

Schilpadden bewonderen tijdens de rondreis 'Droomeilanden'

Schilpadden bewonderen tijdens de rondreis 'Droomeilanden' | Rondreizen op de Seychellen

Zeilcruise per Catamaran

Zeilcruise per Catamaran | Rondreizen op de Seychellen

Rondreizen op de Seychellen

We hebben voor u een aantal rondreizen op de Seychellen samengesteld in de Seychellen, waarbij u alle belangrijke hoogtepunten van de eilanden bezoekt. Daarbij concentreren we ons zoveel mogelijk op kleinschalige accommodaties. In de rondreizen is ook voldoende tijd ingebouwd om te relaxen. Bezoek het prachtige Mahé, la Digue, Outer Islands of Praslin.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto met privé chauffeur en op het hoofdeiland Mahé behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat u op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voeren de rondreizen op de Seychellen u langs een zeer bijzondere overnachtingsplekken: een berghotelletje of een afgelegen pension.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten. Twijfel nu niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid