Droomeilanden2018-12-12T16:21:01+01:00
  • 13 dagen van/naar Mahé
  • 3 eilanden; Mahé, Praslin en La Digue
  • Inclusief alle transfers en ferries
  • Keuze uit 2 accommodatie categorieën
  • Vanaf; € 2.907 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

De Seychellen: van granietblokken tot baaien, van witte stranden met palmbomen tot een aangenaam zeebriesje. De levensvreugde van de lokale bevolking is niet alleen te merken in hun dansen en muziek, maar ook in de guesthouses, hotels, resorts. U kunt hier met elk budget terecht. Ontdek de eilandwereld van de Seychellen met deze combinatie van droomeilanden en laat u helemaal verleiden door het paradijs.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Mahé – Beau Vallon/Port Launay (SUP incl. diner).
Bij aankomst op de luchthaven van Mahé wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Daarna korte rit langs de hoofdstad van de Seychellen naar uw eerste accommodatie.
4 overnachtingen Augerine Guest House (STD, kamer met zeezicht incl. ontbijt) of Constance Ephelia (SUP, kamer met tuinzicht incl. halfpension).

Dag 2: Mahé (ontbijt).
Uw eerste dag in het paradijs. Geniet op het strand en kom helemaal tot rust.

Dag 3: Mahé (ontbijt of halfpension).
Het hoofdeiland van de Seychellen is erg veelzijdig. U verkent Mahé het beste op een excursie. U kunt bijv. een excursie maken naar de kleurrijke eilandmetropool Victoria, de kleinste hoofdstad ter wereld. Een andere optie is een uitstap naar het wilde zuiden. Aan u de keuze!

Dag 4: Mahé (ontbijt of halfpension). 
Vandaag is ter vrije besteding. U kunt een huurauto nemen en het eiland op eigen gelegenheid verkennen. Maar opgelet: op de Seychellen rijdt men links!

Dag 5: Mahé – Praslin (ontbijt of halfpension).
Vandaag wordt u aan uw hotel opgehaald en naar Victoria gebracht, waar u aankomt op de aanlegplaats voor de veerboot naar Praslin. U checkt in en gaat aan boord (buitendek). Alternatief kunt u i.p.v. te varen ook een vlucht boeken naar Praslin (optioneel), want de ca. 60 min. lange boottocht op de open zee is dikwijls zeer onrustig. Na aankomst op Praslin transfer naar uw hotel.
4 overnachtingen: Hotel L’Archipel (STD, superior kamer incl. ontbijt) of Paradise Sun Resort (SUP, superior kamer incl. halfpension).

Islandhopping Seychellen

Code 69111

Inclusief
Alle ferries Mahé – Praslin – La Digue – Mahé, alle transfers, vermelde overnachtingen en maaltijden in de gekozen categorie, lokale handling fee.

Exclusief
Internationale vluchten, overige maaltijden en drankjes, excursies, fooien, persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Opmerking
Prijzen enkel geldig als u min. 60 dagen op voorhand boekt. Wij maken graag een voorstel voor uw vluchten. Wijzigingen in het reisprogramma/de reisduur zijn mogelijk.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
Standaard (STD)
01.11.18 – 31.10.19: 2.907 Euro

Superior (SUP)
01.11.18 – 07.12.18: 3.299 Euro
07.01.19 – 06.04.19: 3.399 Euro
28.04.19 – 26.06.19: 3.299 Euro
30.06.19 – 24.07.19: 3.399 Euro
19.08.19 – 31.10.19: 3.449 Euro

Dag 6: Praslin (ontbijt of halfpension).
Geniet van uw eerste dag op Praslin en verken de omgeving, bijv. met een mooie strandwandeling.

Dag 7: Praslin (ontbijt of halfpension).
Praslin staat vooral bekend om zijn weelderige flora. Deze wordt bijv. beschermd in Vallée de Mai, die u tijdens een excursie kunt bezoeken (optioneel). U treft hier talrijke orchideeën aan, evenals de bekende kokosnoten ´coco de mer´ met hun typische vorm, palmbomen, watervallen en kleurrijke tropische vogels.

Dag 8: Praslin (ontbijt of halfpension).
Vandaag raden we een boottour aan (optioneel). Tijdens deze excursie zult u zich een ware Robinson Crusoe voelen! U verkent het kleine eiland St-Pierre en het Curieuse Island reservaat, thuis van de reuzenlandschildpadden.

Dag 9: Praslin – La Digue (ontbijt of halfpension).
U wordt aan uw hotel opgehaald en naar de aanlegplaats van de veerboot gebracht. Daarna een korte overzet van ca. 15 min. naar La Digue. Dit is het eiland van de Seychellen waar ossenkarren en fietsen de voornaamste transportmiddelen zijn. U merkt het onmiddellijk, dit is een unieke plek! Na de transfer heeft u nog wat tijd om de omgeving te verkennen.
4 overnachtingen Patatran Village Hotel (STD, superior kamer incl. ontbijt) of Le Domaine de l’Orangerie (SUP, suite met tuinzicht incl. halfpension).

Dag 10: La Digue (ontbijt of halfpension).
Geniet van de kleine, verlaten stranden en baaien, die omgeven zijn door machtige granieten rotsen. La Digue staat vooral bekend als een omgeving die perfect is voor ansichtkaarten. Nergens anders op de Seychellen zijn granieten rotsen, witte stranden en groene palmbomen beter gecombineerd.

Dag 11: La Digue (ontbijt of halfpension).
La Digue heeft heel wat bezienswaardigheden te bieden. U kunt dit eiland uitstekend met de fiets verkennen. Hoe klinkt bijv. een excursie naar de oude kokosplantage L’Union Estate, waar u ook kokosolie en specerijen kunt kopen? U kunt ook op uitstap gaan naar één van de mooie baaien.

Dag 12: La Digue (ontbijt of halfpension).
De laatste dag in het paradijs. Geniet nog een laatste maal van het strand en neem ’s avonds bij zonsondergang afscheid van de Seychellen met een bijhorende cocktail. Santé!

Dag 13: La Digue (ontbijt of halfpension).
Vandaag eindigt deze droomvakantie. Transfer en vervolgens overzet per veerboot naar Mahé. Daarna transfer naar de luchthaven. Individuele terug- of doorreis.

Andere rondreizen die we in de Seychellen aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan