Huwelijksreizen & Trouwen

Huwelijksreizen & Trouwen2017-07-17T19:29:39+01:00

De Seychellen en Mauritius zijn paradijselijk – de perfecte bestemming voor uw huwelijksreis. Een adembenemend landschap, prachtig blauwe zee en mooie resorts zijn de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke start van een gemeenschappelijke toekomst. Als paar bent u van harte welkom en profiteert u van gulle kortingen – niet alleen op de huwelijksreis, maar vaak ook op een jubileumjaar. Details vindt u bij de respectieve hotelbeschrijving.

Zoekt u een bijzondere huwelijksreis? Madagaskar en Réunion in de Indische Oceaan zijn onconventionele bestemmingen voor een huwelijksreis. Waarom niet een avontuurlijke reis door Madagaskar gevolgd door strandvakantie in Mauritius? Of een romantische wandeling door de bergen van La Réunion gevolgd door een zeiltocht langs de eilanden van de Seychellen. Welke huwelijksreis u ook wenst – wij maken het mogelijk!

Trouwen in het paradijs

Ja, ik wil! Droomt u ervan om te trouwen in de zon op een exotisch eiland? Een huwelijksceremonie in lokale stijl op een sneeuwwit strand? Misschien in korte broek en blote voeten op een klein eiland? Of helemaal traditioneel in het wit met muziek, champagne en bruidstaart in de tuin van uw droomhotel? Al uw dromen zullen wij graag vervullen.

Zonder twijfel vormen de eilanden in de Indische Oceaan de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke bruiloft. Laat de mooiste dag van uw leven niet over aan het toeval – laat u door onze specialisten adviseren en profiteer van onze ervaring.

Bij uw reservering geeft u de gewenste huwelijksdatum (niet eerder dan drie werkdagen na aankomst) door. Voor de voorbereidingen ter plaatse, moeten we circa 2 maanden voor vertrek de volgende documenten ontvangen:

Andere rondreizen die we in de Seychellen aanbieden zijn:

Seychellen

Benodigdheden voor trouwen in de Seychellen:
– Uittreksel uit het geboorteregister (in meerdere talen)
– Kopie van uw paspoort
– Bij hertrouwen, echtscheidingsakte (vertaald in het Engels)

Benodigdheden voor trouwen in Mauritius:
– Uittreksel uit het geboorteregister (in meerdere talen)
– Kopie van uw paspoort
– Uittreksel uit het bevolkingsregister
– Bij hertrouwen: echtscheidingsakte (vertaald in het Engels) of overlijdensakte. De bruiloft kan niet plaatsvinden binnen 300 dagen na de scheiding of overlijden.

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan