Arusha Coffee Lodge (MC+)

Arusha Coffee Lodge (MC+)2017-07-18T13:40:41+01:00

Een mooie lodge in originele stijl die een sfeer van vervlogen tijden weerspiegelt, met warmte en traditie van de oude koloniale gebouwen die zo kenmerkend zijn voor koffieplantages.

Ligging
De lodge is gelegen aan de westelijke rand van Arusha, ongeveer 5 min. van de luchthaven van Arusha. Hij ligt aan de voet van de indrukwekkende Mt. Meru te midden van een van Tanzania’s grootste koffieplantages. Een ideale uitvalsbasis voor een gezellige, 2 u. durende excursie in de omgeving, waar u zal leren hoe koffie geteeld, geoogst en verder verwerkt wordt.

Lodge
Een luxueuze accommodatie, uitstekende keuken en een warm vuur lokt zelfs de meest ervaren reizigers naar de Arusha Coffee Lodge. Een bar, lounge, restaurant met gezellig terras en een zwembad zorgen voor afwisseling.

Accommodatie
De 18 kamers zijn in vrijstaande plantagewoningen ondergebracht, die geheel zijn gerenoveerd. De kamers zijn luxueus en stijlvol ingericht en voorzien van een aparte woonkamer, grote veranda en open haard, badkamer, haardroger en badjassen. Telefoon, minibar en koffie/theefaciliteiten zijn ook aanwezig.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes en fooien.

Kinderen
Kinderen 0-11 jaar gratis in de kamer van de ouders. In de kamer van één ouder ook gratis, maar de ouder betaalt dan de prijs van een eenpersoonskamer. Kinderen van 3-15 jaar krijgen 75% korting in een eigen kamer (min. 2, max. 3 pers.).

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan