×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Arusha Coffee Lodge (MC+)

Een mooie lodge in originele stijl die een sfeer van vervlogen tijden weerspiegelt, met warmte en traditie van de oude koloniale gebouwen die zo kenmerkend zijn voor koffieplantages.

Ligging

De lodge is gelegen aan de westelijke rand van Arusha, ongeveer 5 min. van de luchthaven van Arusha. Hij ligt aan de voet van de indrukwekkende Mt. Meru te midden van een van Tanzania’s grootste koffieplantages. Een ideale uitvalsbasis voor een gezellige, 2 u. durende excursie in de omgeving, waar u zal leren hoe koffie geteeld, geoogst en verder verwerkt wordt.

Lodge

Een luxueuze accommodatie, uitstekende keuken en een warm vuur lokt zelfs de meest ervaren reizigers naar de Arusha Coffee Lodge. Een bar, lounge, restaurant met gezellig terras en een zwembad zorgen voor afwisseling.

Accommodatie

De 18 kamers zijn in vrijstaande plantagewoningen ondergebracht, die geheel zijn gerenoveerd. De kamers zijn luxueus en stijlvol ingericht en voorzien van een aparte woonkamer, grote veranda en open haard, badkamer, haardroger en badjassen. Telefoon, minibar en koffie/theefaciliteiten zijn ook aanwezig.

Inclusief

Logies/ontbijt.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes en fooien.

Kinderen

Kinderen 0-11 jaar gratis in de kamer van de ouders. In de kamer van één ouder ook gratis, maar de ouder betaalt dan de prijs van een eenpersoonskamer. Kinderen van 3-15 jaar krijgen 75% korting in een eigen kamer (min. 2, max. 3 pers.).

Opmerking

Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Locatie van Arusha Coffee Lodge (MC+)