Meru View Lodge

Meru View Lodge2017-07-18T13:44:56+01:00

Meru View Lodge is een gemoedelijke lodge, met name geschikt voor families. Uitstekende uitvalsbasis voor een safari of de beklimming van de Kilimanjaro.

Ligging
Meru View Lodge ligt direct bij de entree van het Arusha National Park en met een uniek uitzicht op Mount Meru.

Hotel
Het kleine terrein biedt plaats aan een rustiek restaurant met bar, een zwembad en een receptie met internettoegang en bagage-opslag. Om uw verblijf zo aangenaam moeglijk te maken staat er de hele dag koffie en thee gratis voor uw klaar.

Accommodatie
Meru View Lodge bestaat uit 15 gezellige kamers verdeeld over 11 bungalows, die verspreid in de tuin liggen. De kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, fooien, safari’s en entreegeld nationale park.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan