×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Kisima Ngeda Tented Camp (MC+)

Kisima Ngeda Tented Camp is een traditioneel safarikamp aan de oevers van Lake Eyasi, ten zuidwesten van het Ngorongoro Conservation Area. Het camp is prachtig gelegen in een dadel- en palmbos.

Accommodatie

De permanente tenten zijn gebouwd van plaatselijke materialen, waardoor het kamp opgaat in de omgeving. De tenten zijn gebouwd op een houten platform en hebben daken van palmbladeren. Van binnen zijn de tenten ruim en voorzien van mooie handgemaakte bedden en een ensuite badkamer met een warme douche. Er zijn prachtige uitzichten over het meer en vanuit het kamp kunt u genieten van de zonsondergang.

Faciliteiten

Het restaurant serveert heerlijke, verse maaltijden gemaakt van lokale ingrediënten, zoals zuivel van eigen vee en groente van nabijgelegen boerderijen. Evenals bij alle tenten, kijkt u vanuit het restaurant en de bar uit over het meer.

Activiteiten

Vanuit het kamp kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen, kanoën of fietsen langs de oevers van het meer en kennismaken met de leefwijze van de lokale stammen. Vanuit dit camp heeft u de mogelijkheid om het leven van de lokale stammen, de waDatoqa en waHadzabe, van dichtbij mee te maken. De waHadzabe is een oude nomadische stam van bosjesmannen. Dit is één van de laatste stammen die spreken met de kliktaal, één van de eerste door mensen gesproken talen.

Locatie van Kisima Ngeda Tented Camp (MC+)