Kisima Ngeda Tented Camp (MC+)

////Kisima Ngeda Tented Camp (MC+)
Kisima Ngeda Tented Camp (MC+)2017-07-18T14:06:46+01:00

Kisima Ngeda Tented Camp is een traditioneel safarikamp aan de oevers van Lake Eyasi, ten zuidwesten van het Ngorongoro Conservation Area. Het camp is prachtig gelegen in een dadel- en palmbos.

Accommodatie
De permanente tenten zijn gebouwd van plaatselijke materialen, waardoor het kamp opgaat in de omgeving. De tenten zijn gebouwd op een houten platform en hebben daken van palmbladeren. Van binnen zijn de tenten ruim en voorzien van mooie handgemaakte bedden en een ensuite badkamer met een warme douche. Er zijn prachtige uitzichten over het meer en vanuit het kamp kunt u genieten van de zonsondergang.

Faciliteiten
Het restaurant serveert heerlijke, verse maaltijden gemaakt van lokale ingrediënten, zoals zuivel van eigen vee en groente van nabijgelegen boerderijen. Evenals bij alle tenten, kijkt u vanuit het restaurant en de bar uit over het meer.

Activiteiten
Vanuit het kamp kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen, kanoën of fietsen langs de oevers van het meer en kennismaken met de leefwijze van de lokale stammen. Vanuit dit camp heeft u de mogelijkheid om het leven van de lokale stammen, de waDatoqa en waHadzabe, van dichtbij mee te maken. De waHadzabe is een oude nomadische stam van bosjesmannen. Dit is één van de laatste stammen die spreken met de kliktaal, één van de eerste door mensen gesproken talen.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan