Lake Manyara Serena Safari Lodge (MC+)

Lake Manyara Serena Safari Lodge (MC+)2017-07-18T14:13:51+01:00

Prachtige accommodatie van de Serena-keten bij het Lake Manyara National Park, gebouwd in de stijl van een Afrikaans dorp.

Ligging
De Lake Manyara Serena Lodge ligt op ongeveer 2,5 uur rijden van Arusha en is gebouwd op de rand van het Mto Wa Mbu helling. Door deze prachtige ligging heeft de lodge een fantastisch uitzicht over de vlakte van de Great Rift Valley en Lake Manyara.

Lodge
De lodge is gezellig ingericht. Een restaurant met een terras, een openlucht bar en een zwembad zorgen voor een aangename tijd tussen safari‘s in. Sensationeel is het uitzicht op Lake Manyara vanaf het zwembad direct aan de Valley terwijl de zon ondergaat. Het meest bijzondere is, wanneer men een beetje geluk heeft, de duizenden flamingo’s die het meer roze kleuren.

Accommodatie
De 67 kamers zijn kleurrijk ingericht en ondergebracht in ronde hutten. Ze zijn ruim en comfortabel ingericht.Alle kamers hebben een eigen badkamer, een haardroger, een muskietennet, telefoon, wifi en een terras met een fantastisch uitzicht op Lake Manyara.

Inclusief
Volpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, safari’s en entreegeld nationaal park.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Wij bieden de volgende accommodaties aan in Lake Manyara National Park:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan