Moshi2017-07-18T14:49:42+01:00

Moshi is – met 145.000 inwoners – na Arusha de grootste stad van Noord Tanzania. De stad ligt op een knooppunt van wegen, op de noord-zuid route Dar es SalaamKeniaanse grens (richting Nairobi) en op de oost-west route ArushaTanga (haven aan Indische Oceaan). De stad zelf biedt bezoekers weinig bijzondere attracties, vandaar dat Moshi vaak wordt overgeslagen door toeristen, die liever kiezen voor het dichtbij gelegen Arusha.

De stad vormt het vertrekpunt voor de beklimming van Mount Kilimanjaro. Maar ook de jaarlijks georganiseerde ‘Kilimanjaro Marathon’ trekt steeds meer bezoekers naar dit gebied. De Chaga en de Maasai zijn de twee stammen die hun oorsprong hebben in dit gebied.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Moshi aanbieden:

Wat klanten zeggen (t108)

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan