Impala Kilimanjaro Hotel (MC+)

////Impala Kilimanjaro Hotel (MC+)
Impala Kilimanjaro Hotel (MC+)2017-07-18T14:52:38+01:00

Adres
Lema Road | Shanty Town, Moshi, Tanzania

Ligging
Het Impala Kilimanjaro Hotel ligt in de stad Moshi in het noorden van Tanzania, en vormt een ideaal startpunt voor een bezoek aan de Mount Kilimanjaro.

Kamers
The Impala Hotel heeft 160 kamers, waaronder: 10 junior suites, 20 executive suites en 10 luxe suites. Kamers zijn comfortabel, ruim en goed geventileerd, hebben alle een en-suite badkamer, 21 inch kleuren-tv, telefoon en koffiezetapparaat.

Faciliteiten
Met vier restaurants is er voor elk wat wils. Het restaurant serveert continentaal ontbijt in de ochtend en buffetten; de Chinese retaurant claims aan de “enige echte Chinees restaurant in Arusha zijn”, een openlucht Indiaas restaurant kunt u vinden op de achterzijde van het hotel en, ten slotte, het Italiaanse restaurant gezichten het zwembad serveren wij een verscheidenheid aan pizza’s.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan