Endoro Lodge2017-07-18T15:08:40+01:00

Ligging
Endoro Lodge is een eco-vriendelijke Lodge en ligt aan de rand van de Ngorongoro Conservation Authority. Op 5,5 km van het stadje Karatu, 0.5 km van het Endoro Gate, 20 km van de Ngorongoro Main Gate en op 25 km van het Lake Manyara National Park.

Hotel
Endoro Lodge beschikt over vrijstaande chalets. Elk chalet heeft een eigen bad, buitendouche, een eigen veranda en een open haard.

Accommodatie
Endoro Lodge beschikt over volledig uitgeruste conferentiefaciliteiten, restaurant, een eigen moestuin, een bagagedepot, fietsverhuur en wasservice.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien, activiteiten.

Wij bieden de volgende accommodaties aan in de deze regio:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan