Ngorongoro Farmhouse

Ngorongoro Farmhouse2017-07-18T15:12:31+01:00

Het Ngorongoro Farmhouse is één van de beste alternatieven voor een verblijf in de buurt van de Ngorongoro krater. De boerderij wordt omgeven door een weelderige tuin en een nog steeds werkzame koffieplantage.

Ligging
De boerderij is gelegen aan de rand van de Ngorongoro concessie, op 5 km van de Lolduare Gate en ca. 40 minuten rijden van de rand van de krater. De accommodatie wordt gekenmerkt door zijn ligging in de prachtig aangelegde tuin. De groente en fruit die hier verbouwd worden, worden ook gebruikt in de keuken.

Lodge
De boerderij heeft een grote tuin, een zwembad met ligbedden, een restaurant en zonneterras, internet, een kleine souvenirwinkel en biedt ’s avonds folkloristisch amusement. Het restaurant serveert lokale en internationale specialiteiten. De hele dag kunt u genieten van koffie (zelf geproduceerd) en thee, die gratis ter beschikking staan.

Accommodatie
De bungalows zijn iets verder van de receptie en het restaurant gelegen, maar de weg door de koffieplantage maakt de langere weg meer dan goed. De onderkomens zijn ruim en functioneel en hebben een eigen badkamer met douche, bedden met muskietennet, een zithoek met open haard en een ruim terras met zitje en een prachtig uitzicht op de tuin.

Inclusief
Volpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten en entreegeld nationaal park.

Opmerking
Het Ngorongoro Farmhouse is van gesloten 15.04.15-01.05.15
Afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan