Kusini Camp2017-07-18T15:29:53+01:00

Gelegen in het hart van het centrale zuiden van het Serengeti National Park op een hoog gelegen plateau met een fantastisch uitzicht op de omgeving.

Ligging
Het bij de Sanctuary Retreats behorende Kusini Camp is gelegen in de centraal-zuidelijke Serengeti, ongeveer 45 minuten vliegen vanaf Arusha of 3 uur rijden van het Ngorongoro Conservation Area.

Hotel
Fantastisch Camp gelegen temidden van vele rotsformaties. De warme en persoonlijke service en een verfijnde keuken zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Een comfortabele lounge, een restaurant met traditionele keuken, een kleine winkel en het traditionele kampvuur dragen bij aan een succesvol verblijf.

Accommodatie
De 12 tenten zijn zorgvuldig gebouwd en bieden de grootst mogelijke privacy en zijn ruim ingericht met twee eenpersoonsbedden, nachtkastje, wastafel en aparte douche en een apart toilet. De ruime veranda’s nodigen uit om wild te bekijken en te ontspannen.

Inclusief
All Inclusive.
Inclusief 2 safari-activiteiten per dag, maaltijden, lokale drankjes en wasservice.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, zoals overige drankjes, fooien en entreegelden.

Kinderen
Welkom vanaf 12 jaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in het dit gebied aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan