Olakira Camp2017-07-18T15:38:55+01:00

Dichtbij de grote migratie van het wild. Het luxe mobiele camp van de Asilia Group trekt met de kuddes mee.

Ligging
Het Olakira Camp is een mobiel camp en past zich aan de migratie aan. Van december tot maart bevindt het camp zich in het zuidelijke deel van de Serengeti, in de regio Ndutu, waar de duizenden gnoes hun kalveren op de wereld zetten. Van juni tot oktober ligt het camp in de noordelijke Serengeti waar de spectaculaire oversteek van de kuddes van de Mara rivier te zien is.

Hotel
Olakira is een exclusief en charmant bush camp en ligt midden in de ongerepte natuur. Er is een hoofdtent met een gezellige lounge en open haard voor ontspannende momenten tussen safari’s.

Accommodatie
De 8 tenten bieden veel comfort en zijn ingericht met comfortabele rustieke bedden, een zithoek en een badkamer met douche en toilet. Een eigen houten veranda nodigt uit om in absolute stilte van de zonsopgang te genieten.

Inclusief
All inclusive, lokale drankjes, dagelijkse safari’s en wasservice.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, buitenlands gedistilleerde drankjes, entreegeld nationaal park.

Opmerking
Het camp gesloten van 01.04.15-31.05.15 en van 16.11.15-30.11.15.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in het dit gebied aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan