×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Wellworth Ole Serai Luxury Camps

Luxueuze camps waarin u de Serengeti van dichtbij kunt beleven. (ID: 137059)

Resort

De 4 Ole Serai Camps liggen midden in de Serengeti. Ze liggen in prachtige gebieden met veel water, wat zowel kuddes als rovers aantrekt. U maakt het hele jaar door kans om de Big Five te spotten. Tijdens de Grote Migratie trekken gnoes en zebra's voorbij uw safaritent. Grote acacia's zorgen voor voldoende schaduw. Elk camp beschikt over een lounge en een 110 m² grote eettent met bar en biedt een wasservice, spa, bibliotheek en wifi. Aangeboden activiteiten: wandelsafari’s, safari's, sundowners, taalcursus Swahili, sterrenobservaties, diner in de boma en luchtballonvaarten.

Ligging

De camps Turner Springs, Moru Kopjes en Seronera liggen in de centrale Serengeti, ca. 20 km van de airstrip. Kogatende bevindt zich op 1,5 km van de airstrip in de noordelijke Serengeti.

Accommodatie

20 luxueuze safaritenten in Turner Springs en Moru Kopjes, 13 in Kogatende en 9 in Seronera. Elk met 180° uitzicht vanuit het bed, een grote veranda, kluisje, koffie/theefaciliteiten, ventilator, 24/24 u. elektriciteit en warm water op zonne-energie. Elk camp biedt ook een familietent aan (105 m²).

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, entreegelden nationaal park (USD 130 p.p.p.d.).
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar. 6-16 jaar 40% korting in de kamer van de ouders en 20% in een eigen kamer.

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid