×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Sanctuary Kusini

Deluxe camp in het hart van de zuidelijke Serengeti en op een verhoogd rotsplateau zodat u een fantastisch uitzicht heeft op de omgeving. (ID: 109979)

Resort

Droomcamp op een fraaie locatie tussen de rotsen. Persoonlijke en hartelijke service en een eigen keuken garanderen een onvergetelijk verblijf. Een gezellige lounge, restaurant met traditionele keuken en verrassende variaties, klein winkeltje en haard dragen bij tot een geslaagd verblijf in de wildernis. Er staan u niet enkel fantastische safari's maar ook een onvergetelijke Afrikaanse sterrenhemel te wachten. U leert ook het Serengeti Cheetah Project van dichtbij kennen.

Ligging

in het zuidelijk-centrale deel van de Serengeti, op ca. 45 min. vliegen van Arusha en 3 u. rijden van het Ngorongoro reservaat.

Accommodatie

de 12 ruime tenten (48 m²) liggen in de schaduw van de acacia’s en op enige afstand van het restaurant en de bar om privacy te scheppen. De ruime veranda's zijn ideaal om te ontspannen en dieren te observeren. De tenten beschikken over een comfortabel bed, muskietennet en kluisje.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, wasservice.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige drankjes, fooien, entreegelden nationaal park (USD 130 p.p.p.d., 154 USD vanaf juli ’21)
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar. Kinderen van 6-15 jaar krijgen 50% korting in de kamer van de ouders.
Special: Geen eenpersoonskamertoeslag tussen 01.09.-20.12.20 & 01.09.-16.12.21.

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid