Serengeti Simba Lodge

Serengeti Simba Lodge2017-07-19T08:01:57+01:00

Prachtig gelegen op een heuvel in het hart van het Serengeti National Park, milieuvriendelijk ingericht, met een fantastisch uitzicht op de Grumeti rivier.

Ligging
De lodge ligt midden in de Serengeti op een heuvel aan de hoofdroute van de grote migratie. Het vliegveld Ikoma ligt op 15 minuten rijden van de lodge en de Seronera airstrip op ca. 1 uur. Vanuit Arusha is de lodge over de weg in ca. 7 uren te bereiken.

Hotel
Er is veel aandacht gegeven aan een milieuvriendelijke bouw van de lodge, waarbij gebruik is gemaakt van materiaal uit de omgeving. De lodge heeft een hoofdgebouw met een ruime lounge, een eethoek en een zwembad. Het prachtige uitzicht op de Serengeti en de Grumeti rivier zorgen voor het perfecte plaatje. De lodge ondersteunt de lokale Ikoma gemeenschap.

Accommodatie
De gastenverblijven bevinden zich in traditionele rondavels of ronde hutten, ze zijn functioneel en sfeervol ingericht met houten meubilair. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad, buitendouche en een kleine veranda.

Inclusief
Volpension en dagelijkse safari’s

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes en entreegeld nationale park.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw ‘Best of Africa’-agent.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar. max. 1 kind 6-11 jaar: 50% korting bij de ouders op de kamer.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in het dit gebied aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan