×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Serengeti Sojourn

Het volmaakte avontuur in de wildernis! Dit mobiele camp is altijd perfect gelegen om de Grote Migratie te aanschouwen. (ID: 109995)

Resort

Serengeti Sojourn trekt tweemaal per jaar mee met de Migratie: van midden december tot eind maart op een heuvel in de Ndutu regio waar u de afkalfperiode kunt meemaken, en van begin juni tot eind oktober in de buurt van de Mara en Grumeti rivieren waar de spectaculaire rivieroversteken plaatsvinden. Het camp biedt veel privacy en een optimale service. Er staat u een persoonlijke butler ter beschikking en het camp werkt op zonne-energie. U kunt ook gebruik maken van de wasservice. In de lounge tent vindt u de bibliotheek, comfortabele sofa’s en de bar.

Ligging

Ndutu regio (midden december tot eind maart), Lobo regio (juni tot oktober).

Accommodatie

10 ruime tenten (32 m²) en 2 familietenten bieden luxe te midden van de natuur, met o.a. muskietennetten aan de ramen, een leefruimte, groot en overdekt terras met ligstoelen en -banken, badkamer met douche en 2 wastafels.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes.
Exclusief: overige drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, activiteiten, entreegelden nationaal park (USD 130 p.p.p.d., 154 USD vanaf juli ’21)
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar. Kinderen van 6-15 jaar krijgen 50% korting in de kamer van de ouders.

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid