Singita Mara River Tented Camp

Singita Mara River Tented Camp2017-06-21T06:31:49+00:00

Ligging
Singita Explore Mobile Tented Camp is gelegen in het noorden van de Mara Rivier. Singita Explore Mobile Tented Camp is het toonbeeld van duurzaam toerisme en streeft bewust naar het onnodig gebruik van energie en niet-boilogisch afbreekbare materialen.

Hotel
De Singita Explore Mobile Tented Camp beschikt over een klein zwembad in het hoofdkamp. Er is gratis WiFi, maar vanwege de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn. Er is elektriciteit aanwezig (zonne-energie) met internationale stopcontacten. Dit is geschikt voor het opladen van elektronische apparaten.

Accommodatie
Er zijn in totaal 4 suites en 2 familie tenten. Tijdens uw verblijf in Singita Explore Mobile Tented Camp, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder antilopen, katten, olifanten en enorme populaties van krokodillen en nijlpaarden.

Inclusief
Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (exclusief kenner wijnen en Franse Champagne), Land Rover safari onder begeleiding van een ervaren gids, wasservice, transfers van en naar Serengeti Lamai airstrip.

Exclusief
Serengeti National Park Fees van US $ 60 per persoon per nacht, fooien en persoonlijke uitgaven.

Opmerking
Singita Explore Mobile Tented Camp ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen
Kinderen van 10 jaar en ouder zijn van harte welkom.

Wij bieden de volgende hotels aan in deze regio:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.037 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 2.454 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan