Singita Serengeti House

Singita Serengeti House2017-06-21T06:31:49+01:00

Ligging
Singita Serengeti House is gelegen in het noorden van Tanzania, deel van de Serengeti. Singita Serengeti House is ideaal gelegen aan de beroemde trekroute die jaarlijks wordt doorkruist door meer dan een miljoen gnoes.

Hotel
De Singita Serengeti House beschikt over een zwembad, een privé tennisbaan en een paviljoen. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie
Er zijn in totaal 4 suites, 2 gelegen in het hoofdgebouw en 2 gelegen aan weerszijden van het hoofdgebouw. Tijdens uw verblijf in Singita Serengeti House, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder cheetah’s, bebaarde gnoes, vossen, zwarte neushoorns, giraffen, leeuwen, olifanten, buffels en luipaarden.

Inclusief
Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (exclusief kenner wijnen en Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers van en naar Singita airstrip.

Exclusief
Tanzania Wildlife kosten van US $ 50 per persoon, fooien, persoonlijke uitgaven en spa-behandelingen.

Opmerking
Singita Serengeti House ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen
Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.

Wij bieden de volgende hotels aan in deze regio:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan