Oliver’s Camp (DL)

Oliver’s Camp (DL)2017-07-19T08:14:14+01:00

Prachtig gelegen in de wildernis in het zuiden van het Tarangire National Park.

Ligging
Het Oliver’s Camp in het minder bezochte zuidelijke deel van het nationale park, ca. 2 u. rijden van Arusha. De Kuro airstrip heeft verbindingen naar Arusha of Seronera en ligt op ca. 30 min. afstand van het camp.

Hotel
Het Oliver’s Camp heeft niet alleen uitstekende ligging die u een buitengewoon safari gevoel geeft, maar biedt ook een eersteklas service. Er is een hoofdtent met lounge en een kleine bibliotheek. Naast de gewone safari’s is het in Oliver’s Camp ook mogelijk om wandelsafari’s te maken en avondsafari’s na zonsondergang.

Accommodatie
De 10 royale tenten zijn smaakvol ingericht met houten meubilair en hebben een badkamer en een buitendouche. Ze staan ver genoeg uiteen, zodat er een intieme sfeer heerst. De gezellige veranda nodigt uit om te ontspannen tussen de safari’s in. Fraaie terrassen met ligstoelen voor de tenten. Heel comfortabel. En met een beetje geluk kunt u ’s morgens vanuit uw tent een kudde olifanten zien passeren!

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Oostelijk Tanzania aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan