Tarangire Treetops

Tarangire Treetops2017-07-19T08:18:24+01:00

Ligging
De Tarangire Treetops Lodge grenst aan de oostzijde van het Tarangire National Park.

Lodge
De lodge en de kamers zijn rondom majestueuze baobab bomen gebouwd. De kamers zijn maar liefst 65 vierkante meter groot en van alle luxe gemakken voorzien. Voor de inrichting is er gebruik gemaakt van lokale materialen.

Accommodatie
Het hoofdgebouw van Tarangire Treetops is gebouwd rondom een 700 jaar oude Baobab boom. Hier zijn het restaurant, de bar en een klein zwembad te vinden. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de waterpoel van het camp waar de dieren regelmatig komen om te drinken.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, excursies en fooien.

Wij bieden de volgende accommodaties aan in Tarangire National Park:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan