In het spoor van het wild

In het spoor van het wild2018-12-06T16:02:17+01:00
  • 7 dagen exclusieve fly-in-safari
  • Van/naar Arusha
  • Afrika op z’n best
  • Overnacht in luxueuze Asilia kampen
  • Vanaf; € 3.729 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

7 dagen individuele reis Serengeti, Ngorongoro, Tarangire NP van/naar Arusha

Asilia beheert een aantal exclusieve en luxueuze tented camps in Tanzania, waaronder het bijzondere Olakira Camp die de Grote Migratie volgt en naargelang naar noord of zuid verhuist en het Oliver’s Camp in het Tarangire NP. Speciaal aanbevolen voor gasten die op zoek zijn naar een bijzondere en individuele reis en waarde hechten aan exclusiviteit en comfort.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Arusha
Transfer van Kilimanjaro Airport naar uw villa in de buurt van Arusha.
Overnachting Kili Villas.

Dag 2: Arusha – Tarangire NP (volpension).
U rijdt naar Tarangire NP, een reservaat dat veel majestueuze baobabbomen en fraaie landschappen herbergt. In het gebied komen o.a. veel grote olifantenkuddes voor. Uw lodge ligt op een verhoog en biedt zicht op de rivier.
Overnachting Mpingo Ridge.

Dag 3: Tarangire NP – Ngorongoro krater (volpension).
U gaat op safari in Lake Manyara NP. Dit meer aan de Oost-Afrikaanse slenk en de vele acacia’s en dadelpalmen vormen een thuis voor grote flamingokolonies, leeuwen en andere dieren. U overnacht in een camp in het acaciawoud, in de buurt van de kraterrand.
2 overnachtingen Ngorongoro Camp.

Dag 4: Ngorongoro krater (volpension).
U heeft slechts 15 min. modig om naar de kraterbodem te bereiken. Bezoek dit wereldwonder in het ochtendlicht. Duitse bioloog en documentairemaker Bernhard Grzimek heeft ooit gezegd: ´Het is onmogelijk om de grootsheid en schoonheid van de krater in woorden weer te geven.´ Kuddes zebra’s en gnoes trekken door het 259 km² grote gebied dat bestaat uit steppe, meren en bush. U vindt er neushoorns, olifanten, leeuwen en cheeta’s. Ook kunt u nijlpaarden observeren in de waterpoelen.

Dag 5: Ngorongoro krater – Serengeti NP (volpension).
U vliegt van de Manyara airstrip naar de centrale Serengeti. Uw camp ligt in het centrum van de Grote Migratie, want deze streek is de overgang tussen het zuidelijke grasland en noordelijke wouden. De grote kuddes zebra’s en gnoes doorkruisen dit gebied twee maal per jaar: apr-jun en nov-jan. Omdat de rivieren veel water bevatten, komen de dieren hierheen… en met hen ook hun jagers. Uw tent staat in een vallei met fantastisch zicht op de uitgestrekte Serengeti.
2 overnachtingen Ewanjan Tented Camp.

Dag 6: Serengeti NP (volpension).
U vertrekt ’s morgens vroeg en in de namiddag vanuit uw camp op safari.

Dag 7: Serengeti NP – Arusha (ontbijt/lunch), einde rond 16.00 u.
Tijdens uw vlucht naar Arusha kunt u de de Serengeti nog uit vogelperspectief bewonderen. Transfer naar Kilimanjaro Airport.

in het spoor van het wild

Code
15956

Inclusief
Vermelde transfers en binnenlandse vluchten van/naar Arusha, overnachtingen met vermelde maaltijden, entreegelden nationale parken, safari’s per open 4×4 voertuig (alle safari-activiteiten worden samen met andere gasten van het camp ondernomen), Engelstalige gids/chauffeur, tijdens de safari 1 flesje water p.p.p.d., lokale drankjes en wasservice in de safari-accommodaties.

Exclusief
Internationale vluchten, visumkosten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven.

Opmerking
Bagagebeperking: max. 15 kilo p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar. Kinderen van 6-12 jaar krijgen 35% korting in de kamer van de ouders.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
06.01.19 – 28.02.19: 4.601 Euro
01.03.19 – 31.05.19: 3.729 Euro
01.06.19 – 30.06.19: 4.224 Euro
01.07.19 – 31.10.19: 5.186 Euro
01.11.19 – 15.12.19: 3.729 Euro

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende fly-in safari’s aan in Tanzania:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan