Groepsreizen in Tanzania

Groepsreizen in Tanzania2017-07-18T12:40:28+01:00

Volgens ons is Tanzania één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Aan de oostkust – langs de Indische Oceaan vindt u paradijselijke stranden en badplaatsen.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse groepsreizen in Tanzania samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

Wij raden zeker aan om naar Tanzania te gaan. U vindt er niet enkel de Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, maar u treft er ook de 3 grootste Afrikaanse meren aan: het Malawi meer, het Tanganika meer en het Victoria meer. Ook herbergt Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld. Toch is dit land minder bekend en minder druk dan het populaire buurland Kenia.

Tanzania is dé safaribestemming bij uitstek. U vindt er tal van wildreservaten en natuurparken zoals het bekende Serengeti National Park, de adembenemende Ngorongoro Crater en Mount Kilimanjaro. In Tanzania heeft u de kans om de “the Big Nine” aan te treffen. De big nine zijn de olifant, buffel, neushoorn, leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, zebra en giraf. Bovendien zijn de reservaten zo groot, dat u maar af en toe een ander voertuig tegenkomt, waardoor u er geniet van een oase van rust.

Het specerijeneiland Zanzibar, is als afsluiter dé strandbestemming van een safari. Zanzibar is een prachtige bestemming voor uw strandvakantie en ideaal te combineren met een rondreis in Tanzania. Tanzania is geen goedkope reisbestemming, maar u krijgt er wel waar voor uw geld. Met een groepsreis in Tanzania leert u Tanzania op een ideale manier kennen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw groepsreizen in Tanzania!

We bieden de volgende groepsreizen aan in Tanzania:

Groepsreizen in Tanzania

Wat klanten zeggen (t108)

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan