Masai avontuur en fascinerende dierenwereld

////Masai avontuur en fascinerende dierenwereld
Masai avontuur en fascinerende dierenwereld2018-11-22T14:48:49+01:00
  • 8 dagen safari in lodges
  • van/naar Kilimanjaro
  • Een dag op pad met de Masai
  • Dagelijks vertrek vanaf min. 2 personen
  • Vanaf; € 2.962 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

8 dagen van/naar Kilimanjaro

Tanzania staat voor onvergetelijke safari’s, unieke natuurmonumenten zoals de Ngorongoro krater, en adembenemende landschappen zoals de Serengeti. Deze reis biedt u al dat, en meer! U krijgt de kans om de dag door te brengen bij de Masai. Een ongewone ervaring, die u onderdompelt in het alledaagse leven en de tradities van deze unieke volksstam.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kilimanjaro – Arusha.
Na aankomst in Kilimanjaro heeft u een transfer naar de Karama Lodge. Geniet tijdens uw eerste avond in Afrika van de betoverende omgeving of neem een frisse duik in het zwembad van de lodge.
Overnachting Karama Lodge.

Dag 2: Arusha – Olpopongi Masai dorp (volpension).
Na het ontbijt gaat u naar het Masai dorp Olpopongi. Hier wordt u welkom geheten en u brengt de hele dag door met de Masai. Leer bij over de traditionele rituelen en de ambachtelijke kunst van deze trotse stam. De dag sluit u ’s avonds af bij het kampvuur met een barbecue en een ritmische ceremonie. U verblijft in een traditionele lemen hut met comfortabel bed. In een apart gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke wasruimte met warm water douches en toiletten.
Overnachting in het Olpopongi Masai dorp.

Dag 3: Olpopongi – Tarangire NP (volpension).
Na het ontbijt neemt u afscheid van de Masai. De reis brengt u verder naar het Tarangire NP, waar u voornamelijk grote kuddes olifanten tegen het lijft loopt, maar ook koedoe-antilopen, gnoes, luipaarden, nijlpaarden en leeuwen zijn hier woonachtig. Reusachtige Baobabbomen domineren het landschapsbeeld. Aan de Tarangire rivier komen vooral tijdens de droge maanden talrijke dieren samen. In de namiddag gaat u op een spannende safari door het park. ’s Avonds geniet u van het comfort van uw lodge.
Overnachting Tarangire Simba Lodge.

Dag 4: Tarangire NP – Lake Manyara NP (volpension).
Na het ontbijt gaat de reis verder naar het Lake Manyara NP, dat u tijdens een picknicklunch en middagsafari beter kunt leren kennen. Het meer in het hart van het nationaal park staat bekend om zijn vele flamingo’s en als aantrekpunt voor andere dieren. Tegen zonsondergang komt u aan in uw lodge.
2 overnachting Karatu Simba Lodge.

Dag 5: Ngorongoro krater (volpension).
Deze hele dag staat in het teken van de Ngorongoro krater, een uniek UNESCO Werelderfgoed. De grote verscheidenheid maakt deze krater uniek: u vindt hier afwisselende landschappen en een hoge concentratie aan roofdieren. Steppe, moeras of woud – elke diersoort vindt hier zijn natuurlijke habitat. Zelfs de zelden zwarte neushoorn leeft hier in deze heerlijke Tuin van Eden.

Dag 6: Ngorongoro krater – Serengeti NP (volpension).
Na het ontbijt gaat de reis verder naar de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Met een oppervlakte van meer dan 15.000 km² is dit één van de grootste wildreservaten van Afrika. Bezoekers aan de Serengeti wacht een eindeloze savanne met meer dan 3 miljoen dieren, een ultieme safaribelevenis! Na de lunch in de lodge gaat u hier voor het eerst op safari.
2 overnachtingen Serengeti Simba Lodge.

Dag 7: Serengeti NP (volpension). 
Vandaag gaat u de hele dag op zoek naar roofdieren en kunt u talloze gnoes, zebra’s en giraffen observeren. U gaat zowel in de ochtend als in de middag op safari en tussen de middag heeft u tijd voor lunch en een siësta in uw camp.

Dag 8: Serengeti NP – Arusha – Kilimanjaro (ontbijt/lunch).  
Na het ontbijt transfer naar de landingsbaan Seronera in de Serengeti. Vervolgens vliegt u per klein toestel terug naar Arusha. Na aankomst lunch en transfer naar de luchthaven van Kilimanjaro voor uw terug- of doorreis.

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende groepsreizen aan in Tanzania:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Code
55028

Inclusief
Vervoer in een 6-persoons 4×4 voertuig met gegarandeerde plaats aan het raam, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, overnachtingen, vermelde maaltijden, binnenlandse vlucht naar Arusha, een fles mineraalwater p.p.p.d.

Exclusief
Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, fooien, wasservice, optionele activiteiten, overige maaltijden en drankjes.

Aantal deelnemers
Min. 2, max. 7 personen.

Kinderen
Max. 1 kind 0-1 jaar jaar is gratis. Max. 1 kind tussen 2-11 jaar 50% korting bij de ouders op de kamer. 2 kinderen 0-11 jaar in een eigen kamer krijgen 25% korting.

Verplichte toeslag
Kersttoeslag (24.12.18-01.01.19): 50 Euro p.p.p.n.
Paastoeslag (19.04.19-22.04.19): 44 Euro p.p.p.n.

Opmerking
Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.

Reisdata
Dagelijks

Vanaf prijs € per pers. o.b.v. 2pers.
01.11.2018 – 15.11.2018: 2.962
15.11.2018 – 15.12.2018: 2.980
16.12.2018 – 31.03.2019: 3.236
01.04.2019 – 31.05.2019: 2.980
01.06.2019 – 31.10.2019: 3.236
01.11.2019 – 15.11.2019: 2.980

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende groepsreizen aan in Tanzania:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan