×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Welkom in het Masai dorp!

masai dorp receptie | rondreizen tanzania

Masai onderwijs

masai onderwijs | rondreizen tanzania

Ngorongoro National Park

Ngorongoro National Park olifant | rondreizen tanzania

Kraanvogel boven Ngorongoro National Park

Ngorongoro national park kraanvogel | rondreizen tanzania

Masai avontuur & fascinerende dierenwereld

8 dagen door de wondere wereld van Noord-Tanzania van/naar Kilimanjaro

Over de reis

Tanzania staat voor onvergetelijke safari’s, unieke natuurmonumenten zoals de Ngorongoro krater, en adembenemende landschappen zoals de Serengeti. Deze reis biedt u al dat, en meer! U krijgt de kans om de dag door te brengen bij de Masai. Een ongewone ervaring, die u onderdompelt in het alledaagse leven en de tradities van deze unieke volksstam.

In een oogopslag

  • 8 dagen safari in lodges & tented camps
  • van/naar Kilimanjaro
  • een dag op pad met de Masai
  • dagelijks vertrek vanaf min. 2 pers.
Vanaf € 2.752 p.p.

Dag 1: Kilimanjaro - Arusha.

Transfer van de luchthaven van Kilimanjaro naar de Karama Lodge. Geniet tijdens uw eerste avond in Afrika van de betoverende omgeving.

Overnachting: Overnachting Karama Lodge.

Dag 2: Arusha - Olpopongi Masai dorp (volpension).

U rijdt naar het Masai dorp Olpopongi. Hier wordt u welkom geheten en brengt u de hele dag door met de Masai. Leer bij over de traditionele rituelen en de ambachtelijke kunst van deze trotse stam. De dag sluit u ’s avonds af bij het kampvuur met een barbecue en een ritmische ceremonie. U verblijft in een traditionele lemen hut met comfortabel bed. In een apart gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke wasruimte met warm water douches en toiletten.

Overnachting: Overnachting in het Olpopongi Masai dorp.

Dag 3: Olpopongi - Tarangire NP (volpension).

De reis brengt u verder naar het Tarangire NP, waar u voornamelijk grote kuddes olifanten tegen het lijft loopt, maar ook koedoe-antilopen, gnoes, cheeta’s, nijlpaarden en leeuwen zijn hier woonachtig. Reusachtige baobabbomen domineren het landschapsbeeld. Aan de Tarangire rivier komen vooral tijdens de droge maanden talrijke dieren samen.

Overnachting: Overnachting Tarangire Simba Lodge.

Dag 4: Tarangire NP - Lake Manyara NP - Karatu (volpension).

Tijdens een picknicklunch en middagsafari leert u het Lake Manyara NP beter kennen. Het meer in het hart van het nationaal park staat bekend om zijn vele flamingo’s en als aantrekpunt voor andere dieren. Tegen zonsondergang komt u aan in uw lodge.

Overnachting: 2 overnachtingen Karatu Simba Lodge.

Dag 5: Ngorongoro krater (volpension).

Deze hele dag staat in het teken van de Ngorongoro krater, een uniek UNESCO Werelderfgoed. De grote verscheidenheid maakt deze krater uniek: u vindt hier afwisselende landschappen en een hoge concentratie aan roofdieren. Steppe, moeras of woud – elke diersoort vindt hier zijn natuurlijke habitat. Zelfs de zeldzame zwarte neushoorn leeft hier in deze heerlijke Tuin van Eden.

Dag 6: Ngorongoro krater – Serengeti NP (volpension).

Na het ontbijt gaat de reis verder naar de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Met een oppervlakte van meer dan 15.000 km² is dit een van de grootste wildreservaten van Afrika. Bezoekers aan de Serengeti wacht een eindeloze savanne met meer dan 3 miljoen dieren, een ultieme safaribelevenis!

Overnachting: 2 overnachtingen Serengeti Simba Lodge.

Dag 7: Serengeti NP (volpension).

Vandaag gaat u de hele dag op zoek naar roofdieren en kunt u talloze gnoes, zebra’s en giraffen observeren. U gaat zowel ’s morgens als ’s namiddags op safari en tussen de middag heeft u tijd voor lunch en een siësta in uw lodge.

Dag 8: Serengeti NP - Arusha - Kilimanjaro (ontbijt/lunch), einde rond 16.00 u.

Tijdens uw vlucht van de Seronera airstrip naar Arusha beleeft u de Serengeti uit vogelperspectief. U komt aan rond lunchtijd. Individuele terug- of doorreis vanaf de luchthaven van Kilimanjaro.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Serengeti Simba Lodge

Op de heuvel in het hart van het Serengeti National Park is de Serengeti Simba Lodge te vinden. De lodge heeft een geweldig uitzicht op de Grumeti...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

55028

Inclusief

vervoer in een 4x4 voertuig met gegarandeerde plaats aan het raam, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, overnachtingen, vermelde maaltijden, binnenlandse vlucht naar Arusha, een fles mineraalwater p.p.p.d.

Exclusief

internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, fooien, wasservice, optionele activiteiten, overige maaltijden en drankjes.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid